If I wish for you, Will you make my wish come true?

oj var ett tag sen jag skrev nu märker jag, har mkt annat att tänka på för tillfället så bloggen är kanske inte det jag prioriterar mest heller!

helgen spenderade jag med vännerna som vanligt numera, fredagen började med en fika på station med tjejerna och ett behövligt snack(?) innan vi mötte upp boysen. satt och kollade på någon dålig zombie film, vart gaanska så varmt när alla satt och trängdes i soffan/på golvet i källeren hemma hos nicke. på lördagen var vi hemma hos mig och lagade tacos bland annat. var trevligt det med fast vart kanske inte riktigt som vi tänkt oss.. sönagen och måndagskvällen var jag också med lite folk båda gångerna hemma hos mig! trevligt som alltid måste jag väl säga! :)

nu ska jag ta en sista titt på musikläxan sen ska jag nog gå och sova för den som ville veta det..
hoppas ni har det bra mina ytterst få läsare, pusshej


I've got so many worries I'm afraid my head will explode

godkväll alla glada!
hade so provet om första världskriget idag och känns skönt att ha det bortgjort, ett plus är ju att det känns som om att det gick rätt så bra också! sen måste man ju ta och göra gymnasie valet snart också! Sam på minerva blir det för min del som förstahand, men sedan vet jag inte riktigt vad jag ska välja.. Tur att det är ett litet tag kvar än iaf!
tror att jag ska ta och börja dra mig mot sängen och kanske lyssna på lite av den musik jag laddat ner ikväll,
hadet great pusshej :)


And all I wanted was to make it last..

hejsanhoppsan, har ni haft en bra helg?
var ju somsagt med lite folk i fredags kväll och en våldgästning hos amanda slutade med att vi allihopa utom nicke stannade kvar där och sov över. hade mycket trevligt, vi såg bla på film och satt och pratade en hel del också! Igårkväll vandrade jag em och micke bort till haga/sandbacka för att träffa på lite fler av boysen och sedan gå hem till nicke och kolla på film. Forgetting Sarah Marshall såg vi iallafall, den var väl sådär måste jag säga. om man ska sammanfatta det har jag haft en mycket trevlig helg men jag har saknat våran kära linni som har varit borta i sundsvall hos fadern sin. men får ju träffa henne igen imorgon så ;D

idag måste jag sätta mig och plugga jävel till provet om första världskriget som vi ska ha imorgon. våran so lärare kan ta sig någonstans som går och sätter prov på en måndag, blä på henne! ska också ta och städa bort julen vilket jag inte har orkat göra tidigare. borde även ta och städa rummet i guess men det får bli en annan dag!

här får ni en finfin bild på en linn från i höstas också :*

16:e januari

fick en mindre chock imorse när jag kollade på termometern och såg att det var -22 grader utomhus. eftersom att jag hatar i princip allt som har med kyla och vintern i överhuvudtaget så vart jag iinte direkt sugen på att gå utanför dörren men jag drog på mig en masssa kläder och gick till em.. veckan har gått riktigt fort tkr jag, har inte hunnit med allt jag borde dock men kanske hinner med lite nu i helgen också! ikväll blir det nog att vara med vännerna och se på film eller något likande..
haare!

so tired of trying to fight this..

säämst upptatering jag vet men jag orkar helt enkelt inte skriva så ofta!
borde inte sitta här vid datorn nu igentligen utan jag borde sitta och läsa en massa om första världskriget som vi har prov om på måndag. kan typ inget för tillfället men som tur är tkr jag det är rätt så intressant vilket gör att det blir liite roligare att plugga!
ha en bra kväll pussochkram ;D

back to basics

så nu var jullovet slut och första skoldagen 2009 avklarad.. dagen har väl vart ganska så chill ändå men drygast var att avsluta dagen med bad på idrotten. var inte lika farligt som det brukar vara men det är fortfarande inte det jag föredrar att ha heller! blir bad som sista imorgon också men sen är det helg igen! känns ganska stört att det är helg redan men jag klagar inte! ;D

tänkte att jag kunde ta och ladda in lite fina bilder från jullovet också!
  
  


7:e januari

var ju somsagt och såg på Australia i måndags och den var faktiskt riktigt bra. mycket bättre än jag hade väntat mig måste jag säga! så tack så mkt till linns mamma som bjöd oss!! gårdagen spenderade jag först med amanda och vid klockan fyra började vi vandra ner mot staden där vi skulle möta upp linn andreas micke tore emelie johan och nicke för att handla lite mat och sen gick vi till micke.. trevligt som vanligt med middag singstar och mkt skratt! Idag tänkte jag
 
och linn att vi skulle vara lite nyttiga så vi bestämmde oss för att träffas redan klockan tolv vid simhallen. igentligen gillar jag inte alls att simma men det var faktiskt ganska trevligt idag! kanske berodde en hel del på sällskapet också! ;D



" hur kul är derå? "

heejsan, kom nyss hem från staden där jag har vandrat omkring med linn ett litet tag. inhandlat vart en väska till linn också köpte jag klart min julkapp till amanda (bättre sent än aldrig! ;D ). Ikväll ska jag linn och emelie gå och se Australia också, folk säger att den ska vara bra så det blir kul att se den!


I just don't know now when all I wanna do is try

kollade just på termometern och såg att den visade -13 grader idag igen vilket känns grymmt tråkigt. måste säga att jag är riktigt less på vintern men nu verkar det ju visst ha bestämmt sig för att vara riktigt kallt ett tag.. satt och kollade igenom en massa bilder på datorn och kom fram till att jag har ytterst få bilder på bara domhär två..


ni vet hur mkt ni behovs, tack för att ni finns<3<3<3

vi kommer inte längre, vi är tillbaks på noll....

jahaja första inlägget 2009 då..
vet inte om jag kan säga att min nyårsafton vart sådär superlyckad men hade iaf jävligt kul första timmen eller så!

RSS 2.0