They say time heals everything, but I'm still waiting

goderafton i stugorna. jag vet inte om jag har speciellt mkt att skriva idag egentligen men tänkte att jag kan ju försöka iaf. hade engelska nationella idag som säkert alla andra ettor. vet inte om jag kan säga att det gick varken bra eller dåligt men nu är det iaf bortgjort och det känns skönt. Bara läs/hörförståelsedelen kvar nästa vecka nu då. annars har det inte hänt något speciellt idag, hade hål typ hela dagen sen efter skolan åkte jag till mormor och tvättade och åt god mat. lax och potatis är verkligen inte helt fel! nu sitter jag och mekar med min spotify spellista lite granna och taggar valborg lite smått även om planerna fortfarande är oklara! ska meka vidare nu så vi höres en annan gång! (ska föresten fixa en roligare design eller iaf någon slags header men har inte haft orken till det ännu,) tjingeling!

hihi

ska meka på en ny design imorgon btw, tyckte den andra kändes lite för mörk och emo nu när det börjar gå mot vår och sooommar!

All I ever wanted was to see you smiling

och så var det söndagskväll igen. veckorna går sjukt fort nu för tiden, känns nästan som dom bar går fortare och fortare hela tiden. denna helg har jag bakat en himla massa bullar, sovit alldeles för lite, både stekt och frusit på strandpromenaden, fått liite färg i ansiktet och bäst av allt kanske, tjänat lite pengar. trevligt har jag iallafall haft och det är väll huvudsaken kanske. håller tummen nu för att även denna vecka ska gå fort så att det blir helg igen. på fredag är det ju valborg också, vad som händer då är ännu oklart men tror vi ska kunna hinna hitta på ngt innan dess. får åter komma om det helt enkelt. nu ska jag titta på lite film sen ska jag sova. grymt skönt ska det bli. hadet!


såhär fint var det nere på strandpromenaden igår och får ju inte glömma att visa våra
sjukt snygga kanelbullar.. grymt goda var dom också haha!

öl smakar kladdkaka i lappland

nu sitter jag hos linn och bakar bullar för andra kvällen irad. imorgon kanske jag hinner skriva lite till och då får ni se hur otroligt snygga dom blev! soo long!

alltid detta problem med rubriken...

Idag är det fredag och jag har precis flytt från matte lektionen hihi. ganska skönt att sitta vid skåpen ett tag tbh (A) samlar krafter för att gå tillbaka nu innan johhny kommer och jagar oss eller ngt. haha nämennämen. ikväll ska det bakas iaf inför helgens planer. tror det kan bli bra. skriver mer sen kanske pusshej!

I'll do what it takes 'til I touch the sky


Såhär såg det ut för någon timme sedan när jag och linn traskade över tegsbron. Ganska fint tycker jag men måste säga att det var mkt finare irl! idag har jag fått veta att jag fått sommarjobb inom kommunen. Jag kommer att jobba med parker den tredje perioden av lovet, alltså slutet av juli till veckan innan skolan börjar tror jag det blir. känns väll sådär taggat men vart bra mkt mer taggad när jag fick höra att sofia fått prick samma sak! det blir säkert kanon. nu måste jag torka håret, hejjs!

Until We Bleed

jag har äntligen kommit på hur jag laddar in bilder från min telefon till datorn så nu ska jag försöka att lägga in lite fler bilder iaf. sitter på skolan nu och nu börjar dagens sista lektion, religion. måste lyssna lite nu så chiaao!

här har ni en bild från igår, lånade den av sandra

Hey soul sister

Idag har jag hunnit med att göra bort muntliga engelska nationella provet, äta årets första mjukglass utomhus på apberget och klättrat i stort sett hela vägen uppför ena klätterväggen på iksu. engelskan gick väll lite bättre än väntat kanske och klättrandet gick det med även fast jag inte alls är förtjust i höjder. lite stolt är jag faktiskt över mig själv. aja nu vet ni det med. ikväll ska jag ut på promenad tror jag men först måste jag plugga iaf liite!

här får ni två fett snygga brudar från i julas någon gång?
(stor vart den men orkar inte ändra hihi puss)

up up and away

chaachaaa bloggeen. hehe nä driver bara. då var helgen slut iaf, tagga en hel skolvecka innan det blir helg igen. denna helg var väll bra iaf, i fredags var jag ju med sofia och vi drog iväg en sväng till håkmark och grisbacka. i lördags kväll var jag med em och några pojkar och satt och kollade på Terminator hos qvist. fett bra film detdär alltså. nu sitter jag och väntar på att svenskan ska börja iaf så att vi får sluta någon gång idag. hare bra folket!

Hide and Seek

då var religionen klar. Änltigen säger jag bara! hur bra den blev kan man ju diskutera men jag tycker vi skiter i det! nu kallar sängen så jag skriver mer imorgon, tror jag iaf!  haha vi höres

can't read my poooker faaace

tjolahoppsanasa, idag är jag glad för det är fredag. och det har varit fint väder heela dagen lång. det enda som var mindre kul idag var att det var dags för att dissekera fisk på natur kunskapen.. var nära på att spy några gånger där men klarade mig, haha nog för att ak fick göra det mesta arbetet men men! (A) nu är det heeelg iaf och ikväll ska jag träffa fröken nordin! vad vi ska hitta på vet jag inte men vad det än blir så tror jag det blir trevligt!
ha en bra fredagskväll. adiooos

15 april

sitter just nu med religions boken öppen bredvid mig, i hopp om att få en snilleblixt om vad jag ska skriva på islam-inlämningen och förstår inte hur folk kan upptatera sina bloggar flera gånger dagligen och ändå kan vara intressanta. haha det är ett mysterium för mig då jag inte ens kan komma på vad jag ska skriva en gång per dag bara. slutade iaf tidigt idag som alla andra torsdagar. sen dess har jag mest suttit och tittat på religionen. känner mig stolt som har svarat på lite mer än en halv fråga iaf.  det går framåt iaf tjoho! nämen nu måste jag fortsätta och skriva lite så jag slipper sitta hela helgen. chiaao!

summertimes





bjuder på lite bilder från en av alla häliga sommar kvällar som
spenderades på Hamirinsberget i somras.

let it rock

känns som det var ett tag sedan jag skrev här, förutom igår då men det räknas inte riktigt tycker jag. lovet har iaf varit bra för min del, även om jag tycker att det gick på tok för fort.. har inte gjort något direkt speciellt utan har mest bara tagit det lungt, varit med folk osv. imorgon blir det tillbaka till skolan igen, stannade hemma idag av olika anledningar. var faktiskt väldigt skönt att ligga i sängen till klockan tre ungefär måste jag säga. det behövdes. känner att dethär vart ett fett ovärt inlägg så jag ska bara sluta skriva nu helt enkelt. funderar starkt på en längre bloggpaus igen, men vi ser. hadet bra iaf!

wqsdffaesrg

Nu är lovet slut och jag ska försöka orka vara lite mer aktiv här. men det får vänta tills imorgon för nu måste jag skriva svenska. chiaao

Our time is running out

tänkte bara säga en sak att nu på lovet orkar jag inte skriva något här varje dag. har knappt suttit vid datorn alls dom två senaste dagarna känns det som och när jag väl gjort det har jag inte orkat skriva något. mitt lov har hittills varit bra iaf. igår var jag på stan med linn och köpte en present till sofia som vi senare träffade och gav dom två fina paketen till. senare på kvällen åkte vi till sandra där vi slingade sofias hår. i ca tre timmar. drygt var det med det vart fint tillslut. idag har jag bara tagit det lugnt och trallat runt här hemma. la en ansiktsmask, rakade benen osv. faktksit riktigt skönt. imorgon låter det som att det blir paradisbadet med lite folk och det tror jag blir awesome. skriver mer om det senare och ska frösöka få med mig kameran så kommer förhoppningsvis hem med lite bilder. men vi ser! ni får ha det så bra iaf puss.

Bulletproof

hejsanhoppsan mina kära vänner, vad händer i stugan?
nääämen jag sitter hos linn och väntar för tillfället på att hon ska bli klar i duschen. har ganska nyss kommit hit efter ett halvt fyspass och lite gymmande på iksu. vad vi ska göra ikväll vet jag inte. vi får se helt enkelt men något kul hoppas jag allt på. tackochhej!
hittade btw en stekig bild här på linns dator. pusss

gjsiofghaofhapä

jag har börjat bli lite slarvig med mina uppdateringar här känner jag. men nu jäklar. igår vaknade jag upp hos sofia och var med henne någon timme innan jag bussade hemmåt. sen på kvällen vart det festligheter hos niklas och tro det eller ej så tog jag faktskt bilder med kameran för en gångs skull. eller okej jag tog typ en men har några fler som jag ska ladda in. kvällen slutade för min del hemma hos micke och jag kan säga en sak. det är iinte helt ok att sova 6 pers i ett rum utan öppna fönster eller dörrar. så är det bara. idag har jag satt upp nya gardiner och skruvat fast ben på min säng, lite nyttigt iaf. nu kom linn hit så jag måste sluta för vi ska ut tror jag. pusshejsålänge!
idag fyller denna underbara flicka år. GRATTIS!

1 april

nu är det ääntligen lov. typ ganska skönt ja? har städat hela dagen sen jag kom hem och nu sitter jag och väntar på att fröken nordin ska anlända. vi ska laga påskmiddag(?), tror det blir askalas iaf. orkar inte riktigt skriva mer nu, kanske kommer något mer sen ikväll vem vet? den som lever får se. ni får ha det bra och glad påsk på er!

RSS 2.0