6 juli


idag fyller denna underbaring år. GRATTIIIS igen! <3

Don't stop believin

helgen har varit bra men känns som den har varit alldeles för kort. fredagskvällen spenderades på filt i en park med två fina flickor och lite målande av fina teckningar osv. igårkväll var jag på bio med tre pojkar och en emelie och såg eclipse. riktigt bra var den! då är det bara att tagga nästa film också då som jag personligen nog tycker är den bästa boken. men det är väll ett tag innan den kommer ut chansar jag på.

imorgon blir det tillbaka till jobbet igen. hoppas att denna vecka går lika fort som helgen så att även jag är ledig seen. nu ska jag städa och hosta vidare så vi höres en annan gång. heeejjs! 


en sådan underbart fin teckning fick linn av mig i fredags.

2 juli 2010

haha fan vad tråkig jag är har aldrig något vettigt att skriva. denna vecka har ett ut i stort sett exakt lika dant som förra. har varit sjuk men också jobbat. nu är två av tre veckor avklarade så nästa blir den sista vilket känns grymt skönt! en vecka kvar sen ledig i sådär 6-7veckor? låter inte sååå dåligt tycker jag. nu är det iallafall helg och ikväll hoppas jag på att det händer något kul! här får ni lite bilder snodda av linn från midsommar som avslut på detta otroligt intressanta inlägg. puss

RSS 2.0