Allting var ju enklare då, men ingenting kan bli var det var

har igentligen inget speciellt att skriva igentligen, denna snöiga söndag har vart lika ohändelserik som söndagar brukar vara. hade hoppats på fint väder för var sugen på att gå ut och vandra en sväng men kändes inte aalltför taggat längre när man kollar ut genon fönstret. helt sjukt vad mkt snö det är ute nu igentligen. tog typ dubbelt så lång tid att plumsa hem igår från sanda pga all snö. okej inte riktigt men kändes nästan som så. vart livrädd igår när jag vandrade vid skolgatan. helt plötsligt sliter någon/några upp en balkongdörr på bottenvåningen och börjar skrika precis när jag går förbi. kan tänka mig att det var kul för dom men haha kan lova att det inte var lika kul för mig som gick där helt ensam. nu sitter jag och håller på med lite kommunikation. tro det eller ej linn! haha nämen nu ska jag sluta skriva massa ointressant helatiden bara. hejdå!

forever young

idag känner jag mig duktig. har städat heeela mitt rum nu så nu är det fint igen! kan lova att det var ett tag sedan alla mina kläder inte låg på min sackosäck (stavning?) tex. passade på medans det snöade ute och för att den som jag i princip alltid spenderar lördagsförmiddagarna på staden med är i sundis, tråkigt men sant! hunnit med att måla naglarna svarta har jag också gjort och jag förstår att intressesmurfarna hoppar väääldigt högt nu! :)
ikväll vet jag inte vad jag ska göra. gårkvällen vart lugnt så vore trevligt att hitta på ngt nu idag men vi ser väll! nu ska jag hoppa in i duschen iaf trorjag sen blir det nog lite how i met your mother heehe. hadet bra!

why do I try? I know I’m gonna to fall down

denhär fredagen tror jag att jag sammanfattar med ett ord, drama! våra fredagar brukar som ni kanske vet spåra mer eller mindre och idag var inget undantag. fast det vart inte riktigt på samma sätt som vanligt. aja nu är denna skolvecka avklarad och den alltid lika efterlängtade helgen är här. nu gäller det bara att kämpa sig igenom en vecka till sen är det looov vilket blir galet skönt! ikväll vet jag inte vad som händer men funderar på att stanna kvar i soffan och bara tadet lugnt och kolla någon film eller så, men vi får se vad som händer!
jag och linn var lite för coola igår på kommunikationen!

Have you ever tried sleeping with a broken heart?

sitter på kommunikationen nu lika aktiv som vanligt hehe. eller hur var det nu. vi ska hålla ett tal i typ fem minuter (?)  om vad i vill och jag sitter och funderar vad jag ska prata om. något förslag?
slutar tidigt idag iaf och funderar på att ta en sväng förbi iksu innan jag åker hem men vi får se hur det blir med det. ikväll ska jag åka och fira min kusin med som fyllde sjutton igår. det blir nog trevligt. skriver mer om jag hinner sen ikväll chiaaao!

Every door I ever tried was locked

nu är geografin inlämnad och klar och jag säger bara en sak, HALELUJAH MOMENT. hur bra den vart kan man ju fråga sig men det får gå som det går helt enkelt! idag är första dagen på läänge vi inte har något man absoluut måste plugga till känns det som, grymt skönt det med så ikväll har jag bara tagit det lugnt, ätit tårta och kollat på how i met your mother. inte helt fel. snart är det helg igen med bara chilliga torsdagen och vad ska jag säga, den alltid lika skrattfyllda fredagen kvar. brukar gå fort så får hoppas att det gör det nu med.

Those were the best days of my life

hejsanhoppsan hörreni.
igår var jag inte direkt på så bra humör för att blogga. därav mitt tidigare inlägg hehe! har suttit med geografihelvettet hela kvällen nu iaf, det är helt sjukt vad mycket hon har tänkt att man ska skriva. tuva är seriöst orealistisk som fan! aja bara att sätta sig och skriva klart det sista nu och lämna in skiten i morgon sen är det över!
imorgon fyller även min moder och kusin år om någon var intresserad av att veta det. blir att irra omkring på stan och söka ngt till henne imorogn iaf, får se vad jag hittar. nu måste jag skriva klart geografin iaf så jag säger på återseende eller ngt liknande till er!

What's the point?

gårkvällen vart lyckad tycker jag även om jag aldrig frysit så mycket i hela mitt liv.
en sak jag inte rekomenderar är att gå från mariehem(?) till sandbacka när det är -20 ute. det är inte helt ok!! större delen av gårkvällen spenderades  hos micke med han em och pojkarna. det var iaf mycket trevligt. kom hem vid tre tiden då vart det bara att packa ner sig under täcken och filtar i sängen eftersom att jag fortfarande frös somfan då. somsagt inte helt ok! vart en ordentlig sovmorgon idag, eller inte igentligen kanske men för att vara mig. har gjort klart engelska arbetet nu iaf så det är bara att tagga att göra geografin nu, tjoho!!

It was all yellow

nuu sitter jag hos em och har tagit över hennes dator igen, heeehe! hon står och sminkar sig och gör sig fin, eller finare än hon redan var närjag kom rättaresagt för hon var mer än nog fin redan då, och snart ska vi bila iväg till qvist. precis som back in the old days, haha nämen skämt och sido! jag kan tom bjuda på en stekar bild dom jag tog nyss, jag vet att jag är snygg! nu måste vi kiila!

och em ställde med upp på en bild!

you lift me off the ground

en sak som suger är att helgen är så kort. tänk vad skönt om man alltid hade fyra dagar ledigt istället för två. det vore verkligen inte helt fel. inte för att jag är den som har mest fullt upp på mina helger men haha still, grymt skönt hade det varit och man hade hunnit med ganska mycket mer!
nu sitter jag och dunkar musik och gör mig redo iaf. ska träffa em sen får vi se vad denna lördagskväll har att erbjuda!

parteey

en lektion to go sen äre helg. inte direkt ovanligt att s09b är övertaggade efter lunch på fredagar och idag är inget undantag. justnu dunkas det musik för full, inte lika bra ljud som i uppehållsrummet dock men funkar fint det med. nu hoppas jag sören kommer snart så att vi får sluta någon gång!
här ser ni mig som pippi, och halva johan som är skaparen till den stekiga frisyren. tummen upp på den säger jag bara!

I'm six feet from the edge and I'm thinking that maybe six feet ain't so far down

jag har igenligen inget alls att säga idag förutom att How i met your mother äger och att det är helg igen imorgon är grymt skönt!


Each broken heart will eventually mend

Har ni tänkt på hur snabbt allting kan förändas igentligen. allt som känns så himla bra ena stunden kan bara en liten liten stund senare vara ett rent helvette. tycker det är läskigt hur allt bara kan falla på en enda sekund i stort sett. känns som man verkligen inte kan vara säker på något alls här i livet. vet inte riktigt vad jag jag försöker få ut av dethär inlägget men jag vet inte, har tänkt på det ganska mycket på senaste tiden. kanske är det för att det är just precis så mitt humör ser ut nuförtiden. går från att vara asglad till att vara ledsen och må skit helatiden och jag är less på det men jag vet inte hur jag ska få det att sluta. öppen för förslag om någon har nått fint tips iaf! :)
nä nu blir det sängen, lite sömn kan nog behövas trots allt! natti

can you read my mind?

jag ger fan upp påriktigt snart. är less på allt. kan inte allting bara bli bra igen jag orkar inte all jävla skit längre.

Can't seem to let you go

då var man hemkommen efter en ytterst trevlig kväll/natt/morgon med några av mina kära klasskompisar hos sandra i obbola! tacos, "jag har aldrig..", musik, himmla massa skratt och annat trevligt han vi med. vart även endel sömn, på golvet för min del men det var faktiskt rätt skönt det med! måste säga att jag är väldigt glad över att jag hamnade i den klassen jag gjorde då alla verkligen är jätte trevliga och jätte bra personer. man blir bara glad av allihoppen. eller nästan iaf men haha!! sjuuuukt skönt att vi ör lediga idag och imorgon iaf, har tom vart duktig och fått lite engelska gjort idag. typ stolt! har dock en hel del kvar plus två andra uppsatser som väntar, mumma!! nä dom får jag ta tag i senare. den dagen den sorgen helt enkelt :)
nu ska jag hoppa iväg och kleta på lite smink och fixa lite sen ska jag träffa bästa linn, tjoho!

valentine's day

jag har failat med min plan att blogga minst en gång per dag. det känns inte bra men jag han inte blogga ngt igår tyvärr för jag var borta i stort sett hela dagen haha! först  var jag med linn på staden i typ en halvtimme kanske sen vandrade vi till maxi där vi var större delen av dagen. sedan vart det bara hem och äta och ut igen ungefär. på kvällen träffade jag linn emelie och några av pojkarna. vart först chill på subway sedan en promenad till qvist där det vart snaggning av hår. kan lägga in bilder senare om jag får in dom på datorn dvs.
nu sitter jag hos mormor som nuförtiden har internet, lite coolt, men vi ska typ hem igen nu! alla hjärtans dag idag iaf, känner mig inte speciellt kärleksfull men det kanske kommer haha! ikväll ska jag iaf till obbola och spendera natten med flickor från klassen. tror det blir awsome! men nu måste jag springa, kanske hinner skriva mer senare vi får se!
hadet bra mina måånga läsare och ha en fin allahjärtans dag! <3 :)

the best part of me was always you

'
ville bara säga att jag tycker att denhär bilden är ganska cool!

tralaalala

jag har tråkigt och har hål i ungefär två timmar till. så kommer nog ha ganska tråkigt så länge till. emelie har också tråkigt hälsar hon och dethär var ett sjukt tråkigt inlägg!
ni kan få en kul bild på sandra om moa istället! nu ska jag vara duktig och göra engelska tror jag hejjsvejs! 

i will follow you into the dark

idag har varit en random dag men endå en ganska bra sådan! har träffat en heldel folk jag aldrig brukar träffa, amanda var tex en av dom. ojojoj vad längesen det var man träffade henne säger jag bara!! blir nog kanske tilloch med till att träffa henne imorgon! haha vi får se hur detta slutar. idag var nog både världens chilligaste och mest ovärda skoldag hittills. en av dom iaf. började 10 i 10 som vanligt, hade kommunikation där jag inte gjorde ngt alls (som vanligt där med) sen på svenskan fick vi en hemuppgift så vi behövde alltså inte vara på skolan och göra den ens haha. det som suger nu dock är att vi har inte mindre än TRE igentligen stora skrivuppgifter att göra klart inom några veckor tjoho. det taggar vi! men tanke på att jag inte gjort ngt alls på någon av dom ungefär så kommer nästa vecka bli ett riktigt helvette. även fast vi är lediga måndag-tisdag. haha aja bara att tagga till nu.
imorogn är det ju helg iaf och det ser jag fram emot, blir grymt skönt som vanligt. nu har jag inte mer att skriva så hejjs!

hihih

såhär såg em ut idag!
såhär snygg var linn igår och tore var nästan lika blek som sin daator, eller ngt!
sen måste jag ju passa på att lägga upp en bild på min johan, emelie och anna-klaras sjukt snygga tolkning på en av kretsarna i helvettet. erkänn att den är den snyggaste du sett på länge? fan 3D och allt ju, high-tec säger jag bara!

onsdaag

hmm känns som att jag skriver samma saker helatiden här men ett inlägg om dagen har jag sagt och har inte tänkt bryta det redan efter typ en vecka? eller två kanske det är men skitsamma! Idag har jag varit på iksu med en viss fröken nordin. lite gym vartdet och även lite core men vet inte om jag kan säga att jag körde core riktigt då jag mest bara satt/låg stilla. är less på min fot nu haha vore najs om den bara kunde bli bra pangpoff! men så tror jag inte det kommer bli varesig jag vill eller inte! jaja inte mkt att göra åt det i guess! nu sitter jag och kollar på vinterspelen i åre eller vad det heter. lite småkul måste jag nästan säga haha, och gissa vad jag måste göra sen?
saaaammhääälllsplugga tjoho!
aja imorgon är det torsdag iaf och sen är det fredag och sen är det heelg, låång sådan. det taggas! vad som händer vet jag inte men jag vill göra ngt kul, så om någon är intresserad kan ni ju hojta till vetjag!

someday you will be loved

nu är jag glad, loggade nyss in på schoolsoft och såg att johnny hade lagt ut matteprovet och håll i hatten, JAG FICK VG! fan vad skönt det känns att få mer än g- på matten för en gångs skull. känns fult att säga men det gjorde fan min kväll ärligt! nästan iaf. idag känner jag mig fan duktig, har fått ovanligt "mycket" gjort haha. satt med engelska tidigare och håller nu på än em gång med lite samhälls. ska läsa igenom antekningarna jag fick av linn nu sen tror jag att det får räcka för ikväll. idag han jag träffa sofia ett tag med, trevligt trevligt! blir nog kanske att träffa henne imorgon med, vilket ses fram emot! nä nu måste jag plugga så hejjsvejs!

somebody get me through this nightmare

jag är less. less på allt igentligen. allt och alla. okej det kanske är lite att ta i men justnu känns det som så. en annan sak som jag är less på är skolan. orkar inte att vi har två stora skrivuppgifter plus samhälls prov som ska vara klara inom en snar framtid. som om det inte räcker med allt annat? nej tydligen inte så lätt ska det inte då vara.
idag har jag gjort inget alls, försökt få lite samhälls plugg bortgjort men inte alltför lätt när jag glömde boken i skåpet på skolan. stabilt sara! hade planer för kvällen trodde jag, fast dom blev inte av så det får bli en annan dag det istället. tråkigt men så kan det gå! nu ligger jag i soffan iaf och har svårt att hålla ögonen öppna om jag ska vara helt ärlig. får kanske lov att satsa på en tidig kväll ikväll men känner jag migsjälv rätt så kommerjag hinna bli pigg innan jag är redo för sängen. aja vi får seee

..

Btw, vilken bakgrund var finast denna eller den jag hade nyss innan (den grönvit aktiga)??

Can't escape this hell

jaha nu är det söndag kväll igen då och en ny vecka står runt hörnet. helgen har varit bra iaf, varsomsagt med mina bästa bönor även igår kväll. igår gjorde vi inte så mycket, vi satt mest och var trötta och segade oss och försökte hitta på ngt kul att göra. slutade med en promenad till staden och mc donalds iaf! inte den mest händelserika lördagskvällen kanske men jag hade trevligt endå! idag har det vart fiiint väder men jag har vart inne och tvättat större delen av de ljusa timmarna så hann inte riktigt ut och njuta eller vad man ska säga haha.. en vecka kvar till alla hjärtans dag nudå iaf, inget planerat än så länge, kommer säkert bara sitta hemma och leka emo men vi får väll se vad som händer , den som lever får se hur det blir med det! nu har jag tråkigt och ingen verkar vara direkt social heller så min renbäddade säng känns mer och mer lockade faktiskt. tröttheten är inte alltför stor kanske men det kommer det med hoppas jag.. här kan ni få några bilder från förra våren, fick någonslags liitenliiten vårkänsla idag så kanske passar bra.

when the drugs don't work no more you get high on life, that's what they say when you´re feeling down

känner mig inte lika depp längre så kan skriva lite snabbt innan jag ska dramig mot linniii.
idag har jag vart på stan med henne faktiskt, lika trevligt som alltid. kom hem igen med två par leggins/tights, mina gammla (som igentligen är nya dom med) har gått och fått ett ganska stort hål redan såå när jag hittade två par för 149kr på bikbok slog jag till på dom.. haha ovärt igentligen kanske men leggins är det enda byxliknande jag använder nuförtiden såå tror det blir bra. en subway macka fick också slinka med hem heehe!
nä nu måste jag nog gå och klä på mig för min skjuts kommer om ungefär 5min! så vi höres en annan gåång!

To think I might not see those eyes, makes it so hard not to cry..

låter rubriken tala för sig själv för det är som så det känns justnu. skriver kanske mer senare istället, :)

linn kommer inte på en tubrik!

hmm jag vart typ taggad på att blogga och hade värsta bra inlägget i huvet men såfort jag loggade in här så försvann det såklart och jag kommer inte alls ihåg vad jag hade tänkt skriva haha! sitter här med em nu iaf, vi har ätit supergood pizza på avenyn! haha det vart bara vi två ikväll men lika trevligt var det endå! nu sitter vi och väntar på bästa linn iallafall hon borde komma närsomhelst :D
vad som händer ikväll vet jag inte men jag vet att det aldrig brukar bli dåligt när jag är med mina böner iaf
här får ni en snygg bild på två heta brudar idag på spanskan, och i hörnet niklas
som absolut inte ville vara med på bild och tillochmed bytte plats därför. Men inte
kommer har undan inte :D ...
..och em som sitter på min säng och steeker! plus halva min cola flaska hihi (A)..
..och sist men absolut inte minst linn som precis joinade oss :D :D
peace!

HEEEELG

enhalvtimme kvar sen är det heeeelg!! efter skolan blir det att skynda hem sen blir det ut igen för att äta pizza med folk! vilka vi blir vet jag inte men jag tror det blir riktigt trevligt endåå! nu måste jag lyssna på sören igen så hinner inte skriva mer nu, soo long!


Get lost and then get found or swallowed in the sea

oj nu kom man äntligen in här, har inte gått så bra när jag försökt tidigare idag. anyways.
hade religionsprov igår och haha, jadu kan inte riktigt säga att det gick så bra som man kunde hoppats på men ska jag vara helt ärlig så orkar jag inte riktigt bry mig! idag hade vi världens chilldag igentligen, två lektioner står på schemat på torsdagar. 9:50 - 12:15. inte heeelt fel! Kommunikationen är typ bara flumm och john våran svenskalärare gaanska chill han med! idag satt vi och pysslade typ hela lektionen. haha jag klagar inte!
nu återstår bara den längsta dagen på veckan sen är det heeelg. ska bli grymt skönt! har inget speciellt inplanerat vad jag kan komma på förutom att det blir att äta pizza men moa, emelie och kanske några fler. ska kanske ner på staden på lördagen med, får se vad som händer annars!
nu ska jag kolla på någon film sen tror jag att det blir sängen

I got to hold on to the ones that are loyal and will ride to the end..

har inget att skriva idag så istället bjuder jag på tre bilder på mig och mina bästa flickor!! utan er skulle jag inte klara mig hoppas ni vet det!
dagens favoritlåt kan jag också bjuda på om någon är intresserad! här är den iaf

...

säger bara en sak, död åt religionen! och att dagens ord/mening ganska överlägset borde vara: skjut mig!!!
nu ger jag officiellt upp tack och hej!

You steal my heart, and you take my breath away.

jaha så var första dagen på denna vecka avklarad, första dagen i februari lika så! seeg har den varit, precis som måndagar brukar vara dock! justnu borde jag egentligen sitta och hårdplugga religion eftersom att jag har prov på onsdag och kan i princip ingeting alls! men är lite svårt att göra det när min inte har någon ork alls, så som vanligt skjuter jag upp pluggandet till sista kvällen haha! har även matteprov denna vecka, det känns grymt taggat, eeeller kanske inte. men bara att göra det bästa av situationen. matten är ju endå på fredag också så det känns ganska så lugnt.  har bara två lektioner imorgon och ett fett hål som iprincip är hela dagen. engelska och idrott står på schemat men får se hur det blir på idrotten för min del med tanke på min fot som fortfarande inte är helt bra igen. kanske inte bästa idén att börja springa omkring på den jag vet inte. aja den som lever får se hur det blir med det.
nu ska jag iaf försöka att få liiite religion bortgjord iaf så jag säger nog hejdå till er för idag!

RSS 2.0