tretiondenovember

oj nu var det visst ett tag sedan jag skrev något här..
denhär veckan har rullat på ovanligt snabbt måste jag säga, jag tyckte nyss att det var förra lördagen och jag och em skulle gå på bio. I torsdags var det frilufts dag på skolan och jag spenderade dagen med linn på Iksu där vi gymade lite och körde ett pass med body pump. 

I fredags kväll var jag och flickorna hos emelie där vi hade en tjejkväll med fruktsallad, skratt, film och en massa mer. det var super trevligt ochdet känns som om det var länge sedan det bara var vi som gjorde något bar vi  :) Igårkväll skulle jag linn emelie andreas johan tore och nicke åka och "våldgästa" micke men det slutade med att alla åkte hem till mig och körde singstar till typ klockan två. ska ladda in bilderna lite senare haha jag har några riktigt heta måste jag säga!

Idag har jag en hiimla massa plugg att göra, fårse hur mkt jag orkar med, ska nog och åka och handla på ica maxi om någon kände sig sugern på att vetadet..
Ha en trevlig första advent pussochkram


tjugotredjenovember

var somsagt och såg Twilight med emelie igår och den var minst lika bra som jag hade väntat mig. dock var den inte lika bra som böckerna, för det går nog inte, men filmen och böckerna är endå enligt mig två olika saker.. jag kan säga att jag rekomenderar både filmen och alla böcker starkt :)

Idag är det söndag och jag måste, vare sig jag vill eller inte, både plugga och städa. måste skriva klart min reflektion om typ överbefolkning till so redovisningen i veckan. exakt vad jag ska säga vet jag inte men förhoppningsvis kommer jag på något hyffsat bra iaf.


tjugoförstanovember

god kväll,
äntligen är det helg igen, denhär veckan har kännt extremt lång och ovanligt tung. Mina enda planer dena helg är att jag imorgon kväll ska gå på bio med emelie. Vi ska se Twilight som hade premiär idag eller om det var igår. det blir trevligt men ni får höra mer om det senare. Sitter justnu och kollar på idol, dåligt pogram enligt mig men det finns säkert dem som tykcer det är bra det med. nu kommer inte jag på nått mer att skriva så hejdå

sjuttondenovember

Dagen har kännts otroligt lång och ytterst dryyg. Skönt nog hade vi reflektions eftermiddag, alltså vi slutade tidigare, men jag linn och emelie satt kvar ett bra tag och pratade om allt och inget.. det vart ganska känslosamt men det var behövligt.. Imorgon har vi sovmorgon vilket känns extremt sköönt med tanke på hur trött jag är justnu. nu ska jag gå och koll på tv eller något, ni får ha det bra pusshej

sextondenovember

Så var man hemma igen, kan säga att man känner sig lite sliten men jag har haft mkt kul iallafall. tack för en skit trevlig helg linn emelie amanda sofie johan micke nicke andreas och tore.

trettondenovember

Har inte haft tid att skriva så mycket denna vecka och jag har inte riktigt tid nu heller om jag ska vara ärlig.
Justnu borde jag sitta och plugga en massa biologi eftersom att vi har prov imorgon men det orkar jag verkligen inte nu.
Imorgon drar jag och en massa annat folk till tores stuga och vi kommer hem igen på söndagen.
Ni får höra mer om det senare ha en supertrevlig helg, det kommer iaf jag att ha.
pussochkram

tiondeoktober

GRATTIS EMMMELIE PÅ BYXMYNDIGHETSDAGEN <3

niondenovember

Också var även denhär helgen snart slut, men den har varit trevlig.
Fredagen spenderade jag med Linn och Emelie, vi var på en promenad och sedan gick vi till em och bakade scones och såg på lite idol. På löördagen var jag med linn på staden för att hitta en present åt em som fyller år imorgon (GRATTIS EM<3). På staden träffade vi på Tore så vi gick omkring med honnom ett tag. På kvällen var jag med linn emelie ah och nicke hemma hos toore. trevligt som alltid..

Nu ska jag nog gå och städa undan lite från mitt rum innan pauline kommer,


HÖSTLOV

nu har vi haft höstlov och jag har inte skrivit någonting alls på typ en och en halv vecka.. Det har hänt rätt mycket denna vecka kan jag säga : ny mobil, klippt och tonat håret, ätit på resturang, varit på födelsedags fest, varit med en himmla massa folk och gåt en massa på staan.

Justnu känner jag mig otroligt less när jag tänker på allt plugg som måste göras denna vecka och allt som jag borde ha gjort men jag har iallafall haft kul! Jag har sovit för liite denhär helgen så nu är jag jättetrött och jag tror att jag har gått och fått typ feber eller nått också. suck
men ni får haadet bra!


RSS 2.0