that's just how it is and how it is always been..

hajhopp, har inte varit så aktiv här nu några dagar(okej det brukar jag väll direkt aldrig vara) men jag har haft en skitvecka. varför har jag inte tänkt gå in på men.. har spanska provet och ena matte provet bortgjort, skönt känns det väll men hade kunnat gått rätt mkt bättre speciellt på spanskan.  har även blivit av med skorna mina idag vilket känns ganska så tråkigt. kom in i omklädningsrummet idag efter idrotten och då var mina och 4par andra skor plus a-ks väska. känns riktigt jäkla fult om jag får säga det själv men vissa verkar ju ha ett riktigt kul liv? :)

nu äre iaf bara en halv skoldag kvar sen äre det helg och sportlov! i helgen bär det av än en gång till tores stuga med vännerna och denna gång ska kameran också med hade jag tänkt! ska snart gå och packa ner lite saker inför imorgon.
ha en bra helg om vi inte hörs något mer innan söndag då jag kommer hem igen.. kram

Someday I'll wish upon a star, wake up where the clouds are far behind me

godagens!
denhär dagen kommer "förhoppningsvis" bestå av en jääkla massa plugg. jag säger förhoppninsvis för att jag aldrig riktigt sätta mig ner med allting och även fast jag gjort det så äre ytterst sällan jag kan koncentrera mig på just det och för att jag verkligen borde plugga idag för att slippa sitta varjedag efter skolan då man är så pass less efter dagen. på de få dagar som är kvar innan lovet har lärarna lyckats proppa in ett spanska prov, två matteprov, en svenska debatt och en so läxa. men det är bara att härda för somsag snaaaart är det loov!!!
ha en bra dag era sötisar (:

Everything, everything will be just fine!

jahapp så då var snart ännu en skolvecka avklarad och nu äre bara een ynka vecka innan sportlovet! tiden går bara snabbare och snabbare tycker jag, känns som om det var nyss vi började denhär terminen, men jag klagar inte! Hade tänkt lägga in några fina bilder som jag tog idag men kom just på att jag har dom på den andra datorn så ni får se dom en annan gång eller så. i helgen blir det nog lite semelbak med vännerna (för den som ville veta det) men först blir det en tidig kväll för min del. då kanske jag orkar vara lite social imorgon kväll iaf haha!
hoppas ni får en bra helg allihopa!! :)

Just trying to find my way back home

trodde jag hörde fel när modern sa att det var -25 grader ute i morse men icket. hade tappat känslen i fötterna och benen när jag kom fram till skolan vilket inte känndes sådär jäätte kul men! Hade även specvikarien från igår igen på son, Mikael Alkbring tror jag det var han hette och jaah han var ju lite.. speciell kanske är ordet hahah? Ikväll blir det att sätta sig ner med musiken ett litet tag men kommer inte orka lägga ner aaltför mkt tid på det då jag hört att det inte ska vara så svårt...

What happens next?

sa ju att jag skulle skriva lite mer idag så då får jag väll ta och göra det också! Fredags kvällen var mkt trevligt! Vi "firade" tore som fyllde år dagen innan. Vi tjejer gjorde en fin tårta till han där det stod lakii! Igårkväll var vi allihopa hemma hos andreas och hade lite alla hjärtans dag mys eller vad man ska säga. Gjorde varma mackor, spelade lite guitar hero och såg på film/liite melodifestivalen.. Större delen av folket höll även på att få ut varandra i snön medans jag låg och var ytterst nära på att somna hehe, sov inte jätte bra natten innan kan jag lova.. Bilder från helgen kommer senare!!

ikväll blir det ut på en promenad vart vet jag inte men det lär visa sig, nu ska jag gå och göra pizza för den som ville veta det.. hadet fint kram (:

ALLA HJÄRTANS DAG

hejhopp alla glada, kom ganska nydligen hem från ännu en kväll med det trevliga folket! orkar inte skriva så mkt atm, är sjuukt trött, men imorgon ska jag skriva mer! haha eller nått! tror jag ska börja dra mig mot sängen på ett litet tag.
men hoppas att ni har haft en braa allahjärtnans dag iaf :D


I'm taking back the life you stole

hade friluftsdag på skolan idag och jag linn och em hade valt promenad till hamptjärnsstugan som aktivitet. när vi väl kom till skolan i morse visade det sig att vi inte skulle gå dit för att stugan var upptagen typ men istället vart det en promenad till bilprovningen och tillbaka. fikade sedan på skolan innan jag vandrade hem igen.
fick nyss ett sms om att min telefon, som varit på lagning i typ tre veckor, är färdig så ska ner på stan om ett tag och hämta den! blir väll även att kika in på utförsäljningen på flott och se om jag hittar några byxor eller liknande!

9:februari

vart staden idag med linni. kom hem igen med byxorna jag tänkt byta eftersom att affären gått i kk och har stängt tills på onsdag då dom tydligen ska ha utföräljning på allt! hittade dock etvå par jeansleggins eller vad man ska säga fast tror det får bli att lämna tillbaka ena paret, är ganska bra på impulsköp.. nu ikväll har jag varit ute och gått en bit med emelie, var inte alls lika kallt ute nu som det vart typ hur många dagar somhelst nu men det är kanske ett liitet tecken på att vi är påväg mot varmare tider! helgen har gått lika fort som alltid även fast vi har haft en längre sådan nu, men jag taggar nästa helg och det vi planerat då! nu ska jag nog börja dra mig mot sängen för den som kände sig sugen på att veta det..
hadet bra mina ytterst få läsare ;D


With one foot stuck in the past

hejhopp, igårkvällen slutade med att träffa alla hos nicke. såg på filmen Bolt som var rätt kul faktiskt. började vandra hemmåt där vid ett någon gång men det tar ju ett bra tag att plumsa fram i snön, Vad äre som går och går men aldrig kommer fram? sara och emelie på natten!.. Haha right em? ;D
 
Är somsagt lediga idag så det blir nog staden med linn lite senare iaf! ska ta och städa lite annars också sen har man ju endel plugg att göra också..


But just because they can't feel it too doesn't mean that you have to forget

hejhopp har inte vart på blogghumör på senaste tiden så har därför inte skrivit något heller!
har skrivit två av nationella proven i svenska denhär veckan som alla andra 9or i sverige! gick väl sådär, kunde gått bättre men också betydligt sämmre! har gått och dragit på mig en förkyldning vilket känns jäkligt drygt men vi har ledigt imorgon också så har ju en extra dag att vila upp sig på! :)

vad som händer ikväll vet jag inte, borde nog bara va hemma och ta det lungt men det känns riktigt tråkigt. saknar ju linni också som vart i sundis i helgen men hon kommer ju hem igen nu ikväll så!
nu ska jag gå och fixa lite mer te tror jag, hadet bra kram :)

1:a Februari

också var även denhär helgen slut.. vart med vännerna somvanligt. pizza på fredagen och igårkväll firade vi p och s som båda fyllt 16år nu i veckan.. Idag har jag även hunnit med en halvlång promenad med emelie och micke. mkt trevligt var det fast på slutet vart det rätt så kallt så jag småsprang sista biten in i trapphuset. denna vecka ska vi ha två nationella prov i svenska vilket innebär att vi kommer missa båda våra sovmorgonar denna vecka vilket suger men istället har våran mkt snälla mentor krister sagt att vi får sluta vid lunch på tisdag så jag klagar inte!

resten av kvällen ska jag spendera på mitt rum instängd med datorn i hopp om att inte åka på en släng av influensan (igen) efter som att både mamma och malin har vart/är sjuka. ha en bra söndagskväll allihopa
kram


RSS 2.0