Dag 12 - En favorit låt.

Jag har suttit heela kvällen och försökt komma på vilken låt som är min favorit men jag kan ju säga att det är ganska omöjligt och jag har inte kommit på någon än. så därför slängde jag in endel av dom jag gillar mest i denna spellista. egentligen är det många många fler jag skulle kunna lägga in där men eftersom att rubriken faktist var "en favorit låt" så tänkte jag att jag skulle ta och begränsa mig lite haha!

Dag 11 - En bild av ditt rum.

 

Hade problem med att få med hela rummet på en bild så därför fick det bli tvååå!


Dag 10 - Ett favoritminne från 2010.

Oj, jag vet faktiskt ärligt talat inte om jag har något favorit minne. Hmm... Det första jag började tänka på var sommaren men jag vet inte om jag kan säga att det är ett minne direkt. Jag tror jag får återkomma med denna punkt faktiskt! ska klura på saken!

 


Dag 9 - Ditt fullständiga namn.

Sara Gabriella Elisabeth Holmgren är mitt fullständiga namn. jag tycker att det är ganska fult och konstigt att ha ett kort förnamn sen två långa mellan namn men det är dom namn som mina päron gav mig i alla fall! 

Dag 8 - Ditt favorit klädesplagg just ju.

Jag måste nog säga att min månster halsduk är mitt favorit klädesplagg. Man kanske inte kan kalla en halsduk kläder eller något men jag har på mig den i stort sett varje dag och den är varm och mysig och stoor och aj like it helt enkelt!


Dag 7 - En bild på dom i din familj.

Min syster och min mamma förra sommaren. Det är dom som jag räknar

till min familj. Min pappa hittar jag ingen blld av så han får ni inte se.


hihihihih

titta vilken fin skjorta jag och moa mekade ihop på 5min. den vart

dock armlös menvi tycker den var ganska fin ändå!

(vet att bilden är jävligt snygg btw)


Dag 6 - Berätta lite om din klass.

Här har ni en en gång den största delen av min fina klass, s09b. jag är väldigt nöjd med min klass, okej en del av personerna i den känner jag inte speciellt bra alls men dom som jag känner och brukar vara med är underbara personer hela högen på sina egna sätt. Alla är alltid lika glada och taggade och vi brukar kunna spåra ganska ordentligt på fredagseftermiddagarna speciellt! Hade det inte varit för alla fina personer i klassen hade jag nog bytt från minerva för länge sedan!

 


Dag 5 - En bild från nyår.

hahah finns nog bättre bilder jag skulle kunna lägga in här men

tycker att denna är så himla skön så den får det bli!


Dag 4 - En bild på vad du har för kläder just idag.

Jag vet att jag suger på att blogga. Man kan ju tycka att det borde vara ganska lätt när jag håller på med denhär listan men lättare sagt än gjort för mig iaf! Har haft väldigt svårt att komma på 10st sanningar om mig själv så jag hoppar över den just nu iaf, kanske kommer senare någon gång. Eftersom att jag låg hemma sjuk hela förra veckan hade jag heller inga direkta spännande outfits då och efter dess har jag glömt bort helt enkelt. Tog dock en bild på gårdagens ena outfit men hann aldrig lägga upp den bilden så här kommer istället en bild på det jag hade igår på skolan och sedan även det som jag har på mig just nu. Nu ska jag iväg på 50årskalas/middag så vi höres en annan gång! adiooos

(vet att bilderna är väldigt dåliga men dom är

tagna med mobilkamera så dom får duga..)


RSS 2.0