i’m falling in love with your favourite song, i’m gonna sing it all night long.

godkväll, har ganska nydligen kommit hem från en promenix med bästaste linni! vi pratade på om allt möjligt som vanligt, behövligt att prata av sig lite ibland faktiskt. sitter och har sjukt tråkigt justnu iaf. har inget plugg jag verkligen behöver göra heller, känns ritkigt skönt det. aja kommer inte på nått kul att skriva..
valborg imorgon iaf :)

even when your hope is gone Move along, move along just to make it through

tjolahopptjolahej! eller något sådant. tisdag idag då vilket betyder att snart är halva veckan gjord! vi är ju lediga på fredagen också sååå, sen är det ju valborg på torsdag också! oklart vad som ska hända då men vankas kanske grillningsplaner hos eem eller något liknande. verkar som det ska bli fint väder då också vilket ju självklart är ett plus! nu väntar en massa plugg till spanska muntliga som jag ska ha imorgon men har en kännsla av att jag inte kommer få mkt gjort som vanligt. aja blir att försööka iaf!
hadet!

ill never let nothing get in the way

vädret idag är iinte fullt lika härligt som det var i helgen utan idag är det regn och måln och skit. inte speciellt varmt heller men sånt är livet. skönt att ha so redovisningen bortgjord nu iaf, gick väll rätt bra lät det som på ylva också. kan säga att jag är glad att jag inte han med att göra bort den muntliga delen i spanka nationella idag, det hade gått skit isf, men jag och rasmus ska köra första på onsdag istället och förhoppningsvis kommer det gå någolunda då men det lär väll visa sig.

slutade 11.25 idag, inte helt fel! vart staden en snabbis med linni. hittade inget kul men provade en klänning som var rätt så fin iaf. nä nu måste jag gå och tjaffsa lite med spanskan en snabbis innan jag ska vara med micke! skirver kanske mer sen ikväll om jag hinner/orkar, hadet bra sålänge!
'
strandpromenaden i lördags var det väll? faktiskt rikigt mysigt att vandra där när det är fintväder dvs.

värdaste på länge jag vet!

godkväll, jag vill bara meddela att spanska suger för dom som inte visste det! heejdå!

Heaven can wait we're only watching the skies

det fina vädret höll i sig idag med, tycker nästan att det var ännu varmare idag? satt och stekte litegrann i shorts på balkongen i morse, inte varje dag man kan göra det redan i april! vart en sväng ner på staden med em idag med, satt och chillade lite på kajen, sjukt härligt var det!

har en hög med saker på skrivbordet som jag veerkligen borde ta tag i nu ikväll men vi får se hur det blir med den saken, vill ingetligen helst bara vara ute i solen menmen..

 '


liitet vårtecken på sista bilden? ;D

I need you baby so stay by my side

haajhopp! jag skojjade bara när jag sa att det var "halvfint" väder idag, det var underbart! varmt var det också! var somsagt på stan med em idag, tror nästan att halva stan var där faktiskt. kom hem igen med en kofta inköpt på monki. dom har riiktigt mkt fina kläder där faktiskt! provhytterna är också najs haha right em? ;D

var ute på en liten promenad med henne också, måset ju passa på att vara ute när vädret är såpass bra! tog endel bilder också men orkar inte ladda in dom på denhär datorn så dom får ni se senare! nuu kommer snart em om någon hade lust att veta det. ha en braa kväll allihopa!

Just because everything's changing Doesn't mean it's never Been this way before

godagens! hinner inte skriva nå mkt justnu, ska nämneligen ner på staaden med em i det halvfina vädret. får skriva mer ikväll eller något kanske! hadet :)

Even the best fall down sometimes..

godafton. äntligen helg nudå! idag har jag varit ner på staden en snabbis men vart inte att köpa något direkt, förutom subway macka dådå! hade tänkt springa in på monki som tydligen öppnade idag (!). blir att springa dit med em imorgon istället! ashärligt väder idag igen ju, iaf på eftermiddagen! kan säga att jag var gaanska varm när jag hade trampat hem i vinterjackan! nää nu har jag inget mer att skriva.. soolong!


the hardest part is letting go of you dreams

god dag! så var torsdagen också snart bortgjord och freedag imorgon, denna vecka har gått sjukt fort den med! hade matte nationella idag som alla andra, gick väll sådär men g iaf så det är ju huvudsaken! hade två och en halvtimmes hål idag också för krister var snäll och lät oss slippa mattelektionen! jag linn och em satt och stekte ute i solen, var ju himla härlgt väder iag, varmt också!

bästa<3

I've never been perfect, But neither have you

hejsanhoppsan! onsdag idag så redan halva veckan gjord! kan väll säga att jag inte är ett jättefan av onsdagar (kan kanske bero på vår måånsterlånga kemilektion) fast vi har ju ett ganska långt hål imitten på dagen också så kanske inte ska klaga. har nyss provat en massa gamla kläder som jag hittade i min garderob. tråkigt nog var det inget som jag direkt föll för igen eller vad man ska säga. skulle sitta riktigt fint med en ny garderob med en massa nya trevliga saker men det kostar ju tyvärr en hel del. aja det får bli nån annan gång..

Right back where we started from

hejhopp! har inte så mkt att skriva idag igentligen känner jag men ett inlägg om dagen vare jag hade sagt? kan lägga in någon bild istället kanske..
 
en glad linni plus em och jag på promenix på loovet...

och julbak för typ en evighetsedan känns det som?
hadet fint..




lie to me once again And tell me everything will be alright...

låter rubriken tala för sig själv..

you spin my head right round right round

så var lovet slut lika fort som vi fick det och man är tillbaka i skolan. bara en dag ännu och är redan sjukt less, känns ju som en lovande början va? ikväll blir det att förbereda mig för so redovisningen som jag kanske kommer att ha imorgon. borde kanske läsa typ dom 400 sidorna jag har kvar i min engelskabok också men har redan läst boken och vet typ allt som händer så känner mig inte i jääättestort behov att läsa ut den heller höhö!


this is the way that i say that i need you, this is the way that i say i love you, This is the way That I say I'm Yours

hallåhallå, nyss kommit hem från maxi och innan dess ett besök hos mormor och morfar. känns som om jag har gått omkring heladagen(har ont typ överallt) vilket jag igentligen inte har men det kan väll ha sina anledningar det med. gårkvällen var iaf mkt trevlig men har tyvärr inga bilder för somvanligt glömmde jag kameran hemma. fårse om jag kan "sno" nån av linn å em sen kanske hehe! har en heldel plugg att göra nu idag ocksp igentligen för somvaligt skjuter jag alltid upp allt till sista stunden och får stressa då istället. aja får se hur det blir med den saken!


godmorgon

eller goddag kanske man borde säga. oklart vad som händer idag fortfarande men det lär väll visa sig som jag brukar säga. skulle dock igentligen villa ligga i sängen och sova hela dagen,sov dåligt som jag vet inte vad inatt, men kanske är bäst att man drar sig upp på ett tag och gör sig redo vad som nu händer.
ha det fint kraam

We're burning down the highway skyline On the back of a hurricane that started turningWhen you were young

hejhopp, verkar vara lite bättre väder idag igen även fast det är rätt molnigt ute idag med men ingen snö än så länge iaf! håller på att göra mig klar lite smått för jag ska ner på staden med linni en sväng. har endel saker som jag borde inhandla men vi får se vad pengarna räcker till idag. har kommit på att det är fredag idag vilket betyder att det tråkigt nog inte är mkt kvar av lovet. men som tur är är det inte många "riktiga" skoldagar kvar nu utan en massa lediga dagar, temavecka osv! men än är helgen kvar av detta påsklov och jag kan säga att jag taggar vad som är planerat om det nu blir av (;

"det finns många myror men bara en enda elefant"

vart en tripp till coop med madre min och kom hem igen med en väst och lite nya underkläder haha.  hade tänkt lägga in en bild på västen men kameran dog så så vart det iinte. trodde det skulle bli en lökarkväll ikväll men sitter och väntar på linni nu som är på väg hit. vet inte vad vi ska hitta på riktigt men brukar alltid bli trevligt när man är med henne vad man än gör ;D

You gotta be stronger than the story Don't let it blind you

hallåhallå, bajsigt väder i dag som väntat så har iinte orkat mig utanför dörren ännu hehe. har dock passat på att göra en hel del so. ska ju ha redovisningen efter lovet och är rätt långt ifrån klar så har lite kvar att göra sen också. ska se om jag kan dra med modern en sväng upp på coop eller nått sen idag för att kolla lite men vi får se hur det blir med den saken. hittade lite sommarbilder på denna dator, ååh vad jag saknar sommaren 2008. den var riktigt härlig han med sjukt mkt trevliga saker då
   
 

Låt oss resa någonstans, Resa långt härifrån, Låt oss bli dom som försvann

godafton. vart en kväll med folket idag. vi bakade en kaka som faktiskt vart rätt god iaf! sitter nu och lyssnar på massa fina kent låtar och funderar på om det är dags för sängen snart. är ju en dag imrogon också, kanske ska satsa på att inte sova bort halva den även fast det inte skule bli speciellt fint väder. okej det här var ett väldigt onödigt inlägg men det är en tidsfördrift hehe

just live your life

hejsanhoppsan. promenaden igår bar av mot teg för första gången på länge. vart en ganska lång sväng in på ica där också, som alla gånger då man är där borta typ haha? kom ihåg kameran för en gångs skul så ska slänga in några bilder också! fint väder idag igen men ska tydligen snöa imorgon vilket jag tycker låter extremt onödigt! aja är väll inte så mkt att göra åt den saken. vad jag ska göra ikväll vet jag inte då dom ursprungliga planerna inte vart av. kanske hittar på något med linni och em igen. lär visa sig vad det blir om inte annat hehe
 
 
tkr sista bliden vart lite halvfräsig hehe!

Seize the day or die regretting the time you lost

goddagens! var ju somsagt på staden idag i det fiina vädret. kom hem igen med ett linne vilket var behövligt! får hoppas på att det inte bajsar sig på en gång eller nått som typ alla andra kläder jag lyckas köpa ;D

ska iväg på en promenad med linn och em med kväll, ska bli skönt att komma ut ett tag. ska försööka att komma ihåg kameran också!!

Get lost and then get found Or swallowed in the sea

tjohej, "spräckte" min plan om att skriva ett inlägg om dagen igår men hade inget att skriva då helt enkelt. nämen hade tvättstuga hela dagen och sen på kvällen var jag med maajk. fint väder idag igen, kanske våren är på g på riktigt nu? tycker nästan att det är på tiden nu! dagens planer är att vandra till stan och träffa linni där och kolla på saker typ. vad som händer ikväll vet jag inte. kanske blir att bara ta det lungt vi får se (;

saknar att ligga på ett sånthär ställe i värmen och steka i solen kan jag lova!

You're scared of the truth, I'm tired of the lies

godmorgon. blev nyss väckt av modern min som tyckte att jag sovit länge nog nu och kom in med datorn vilket endå är ett ganska trecligt sätt att vakna på. trampade ju somsagt iväg till boysens lan igår i dimman. varmt var det där dom satt med datorerna kan jag lova med det var rätt härligt faktiskt. sen linn den söisen kom med "påskägg" åt oss allihopa och det sitter ju aldrig helt fel haha. nä nu ska jag nog ta och hoppa in i duchen eller göra något annat vettigt för den som hade lust att veta det! ha en fin daaag

11 april

morsning i korsningen! vart att vandra iväg till sandbacka och till qvist igårkväll där vi såg på film, drack te osv. kommer inte ihåg vad filmen hette men kan inte påstå att jag tkr den var speciellt bra direkt! hemmåt bar det av på mickers spec-cyckel med mig och han tramandes och em sittandes "där fram". det var fint det! tror em fick några fina kort/filmer på det haha. har varit hemma hos mormor och morfar idag och ätit  massa godmat osv som alltid när man är där. är ju aldrig helt fel med lax direkt! blir nog att bege sig till qvist idag med där vi kanske ska "våldgästa" pojkarnas lan. jag och linni är iaf taggade på det ;D


Yesterday you told me 'bout the blue blue sky

tjabbatjenahallå! var somsagt med linn och em igårkväll och hade det allmänt mysigt framför tvn med en massa sex and the city och mumsiga smoothis (stavning!?) Tog inga bilder men kanske kan få nån av dom som gjorde det att skicka lite senare eller något liknande hehe (A).vi började denhär dagen med en promenad till öb vilket faktiskt var riktig skönt sen gick jag och linni tillbaka till mig ett tag för att senare lifta med modern min till obs för att kika lite där. kom hem med en burk kaktus och citronsorbet som är huuur gott som helst och lite annat smått och gott!  oklart vad som händer ikväll men något hoppas jag iaf på för det känns trååkigt värre att sitta hemma och lööka..

   
                           
en såndär satt vi och kollade på, blev bara första skivan men det är alltid ngt! ;D

looooooov

hajhopp, looov nuudå inte bara lite skönt! ligger nerbäddad i soffan atm och har riktigt ont i huvet men det går förhoppningsvis över för kvällens planer är att ha ett "sex and the city maraton" med linn och em! ska bli mkt trevligt var rätt längesen vi gjorde ngt bara vi tre! glad påsk kanske man också borde säga, är ju trots allt skärtorsdag idag! (vart vallfärdar alla emos på skärtorsdagen, till calcutta!! haha). hadet fiint kram

Sommaren snurrade fort, när vi bara snöade bort

todiloo, drar en linni style där haha! onsdag idag vilket brukar betyda att halva veckan har gått men denna vecka är det bara en ynka skoldag kvar för på fredag är vi leediga! grymmt skönt ska det bli med lov sen också. hade kemiprov idag också, gick väll endå rätt bra måste jag säga med tanke på att jag kanske inte pluggat överdrivet mkt (krister är ju snabbrättarn nr1 så fick veta vad jag fick typ en timme efter jag var klar istället för att vänta i typ flera veckor som man måste göra ibland). Halvtrist väder idag igen, var ju soligt igåår. ska tydligen snöa imorgon också (suck) men tror inte att sommarn och våren är såå himmla långt borta för man ser rätt mycket barmark endå!


7 april

hejsanhoppsan, hur står det till idag? sitter i datasalen på skolan och "söker lite mer information och bilder" till våran so redovisning om terrorism. kan säga att det är ganska drygt att läsa igenom alla sidor jag hittat men det blir säkert fint det med! Idag lär det bli att plugga till kemiprovet som vi ska ha imorgon, fattar inte varför  man ska behöva kunna hur många  elektroner som rymms i varje atom skal osv.. bara onödigt om du frågar mig men snart är det bortgjort iaf. borde väll kanske ha gjort bort lite igår och inte spara allt till sista stund som alltid men så blev det inte utan iställer var jag med micke vilket var mkt trevligt! nä nu kanske det är dags att göra ngt vettigt innan vi slutar denna lektion (när nu det är). 

Hadet fint allihopa kram!


6/4

hejsan alla glada, eller oglada kanske tkr rätt många har varit på lite halvdåligt humör idag om jag ska vara ärlig men så kan det ju vara! kan kanske ha något att göra med vädret som iinte är det bästa.. vad hände med solen igentligen? känns lite tråkigt att det ska snöa fortfarande i aprill men det är väll inte så mkt att göra åt den saken i guess ;P

Every second I'm without you I'm a mess

Hejsanhoppsan, hehe var ett tag sen jag skrev ngt nu så tänkte att det kanske är dags att "börja om" igen! söndagar är väll ganska kända som "städar och pluggar dagen" och min dag har väll bestått av iaf lite plugg iaf vilket känns rätt så bra. fyra skoldagar kvar till påsklover nurå ska bli riktigt skönt kan jag lova! Har inga större planer direkt men lär väll bli att vara med folket ngt i guess! I helgen har jag varit med folket (som vanligt) = alltid lika trevligt! först på fredagen här hemma hos mig sen igår hemma hos kral. mkt tårt/kladdkaks bakande vart det också då både micke och karl fyllt år och jag linni och em ville ju inte bryta våran lilla tradition! Mkt fina vart dom måste jag säga haha, och goda! kan slänga in några bilder kanske om någon är intresserad!
  
mina bästa i alla lägen<3
 
och två av våra fina "bakverk" ;D

RSS 2.0