but your the one who said that id be lost without you

har försökt att få till någonslags design till bloggen och detta är resultatet. den får duga tills jag orkar fixa till någon bättre, är ju lite roligare än den helvita jag hade häromdagen iaf haha?
känns lite tråkigt att helgen änen gång är slut iaf.. tagga en till skolvecka nurå med två prov desutom kalaskul! nämen veckorna brukar ju gå gaanska så fort iaf så får hoppas att även denna gör det! kommunikation första ämnet imorgon.. hmm. känns bara flumm och kerstin är ju lite.. fin. aja det blir säkert fint det med, nu orkar jag inte skriva mer hejjs!
här får ni en riktigt snygg bild på mig och några av mina klasskamrater från spanskan(?) i fredags iaf! alltid lika taggade på fredagseftermidagen ;D

show me what i'm looking for

satt och tittade igenom några av mina vänners gamla blogg inlägg och hittade DETTA i sofias blogg. haha lyssna, sjukt kul tycker jag iaf. minnen iaf!!

in a loveless night like this

kan passa på att lägga in en bild såhär på lördagskvällen som jag snodde från ems facebook, hehe. den fick mig sjukt taggad på sommaren en kall och snöig dag som denna! tycks även minnas att dendär kvällen var ytterst trevlig!

jag vill ha dig nu som jag hade dig förut..

på ett sätt känns det endå lite skönt att jag börjat blogga lite igen, typ bara kunna skriva av sig lite randomt. haha säkert inte så kul för folk att höra/läsa men det får ni väll stå ut med.
idag har jag iaf haltat omkring hela dagen lång, först på ersboda i jakt på en ny foundation, och sedan har jag vart på middag hos min kusin/morbrors fru som båda fyllt/fyller år. riktigt gott vardet iaf och trevligt med för den delen! träffade på världens sötaste lilla bäbis med haha! nu ska jag kolla någon serie trorjag och jag förstår att intressesmurfarna hoppar högt där hemma eller vart ni nu är. ha ha hejjs

jag har ingen fantasi så detta får bli min rubrik för detta inlägg!

kan lova att man känner sig grymt duktig när man ramlar i trappen på skolan det första man gör efter att man får helg. min fot säger nu AJ så fort jag ställer mig på den. haha jag är allt bra alltså..
ikväll ska jag nog vara med em iaf, så ser planerna ut förtillfället iaf!
puuuussss.

fullt ös medevetslööös

täänk vad snygg man kan vara!

back in blaaaack!

halloo mina icket existerade läsare, var ett tag sen man skrev något här nu haha.
jag vet inte vad jag ska skriva så igentligen är det feett ovärt att jag skriver men nuu jävlar ska det bloggas här igen! haha nämen vi får se vad det blir av detta..
har nyss vart på iksu med linn em och moa och ätit en macka. kändes liite drygt att gå helavägen till landstingshuset/kulliinarium i typ -20 grader så he vart iksu idag, hahah..
nu har vi snart sam, drygaste lektionen på veckan, sen äre bara två lektioner to go sen heeeeelg :D

RSS 2.0