Knock you down

hmm okej vart inte så mkt till att börja med bra uppdatering i måndags inte hehe! känns som jag bara har suttit och pluggat hela veckan lång och det är väll precis vad jag har gjort också. eftersom att jag hade två prov och en inlämning hade jag inte så mycket tid över till annat.. nu är det helg iaf och jag skymtar en sol ute(!!!). Vad denna kväll bjuder på har jag ingen aning om men justnu känns det ganska så lockande att hitta på något ute! jag kan iallafall bjuda er på några bilder från förra helgen tills vidare!




23 maj

nu var det ett tag sedan jag skrev här minsann, imorgon ska jag försöka börja med bättre uppdatering igen om jag har tid! mycket att göra dom här veckorna känns det som och inte bara i skolan! helgen har varit helt okej i alla fall. i fredags vart det grillning på nydala och igår vart det kulturnatta som resten av staden? nästa helg är det yran och då hoppas vi på fint och varmt väder så man kan ligga och steka där typ såhäär mkt som förra året? haha  

A little pice of Heaven

det är helt sjukt hur varmt det har gått och blivit ute. även fast solen inte ens skiner så är det grymt varmt, det gillas starkt! tom björkarna har ju börjat blomma ut nu. ett tecken på sommar kanske? denna dag har gått ganska fort, hoppas att även resten av dagarna gör det så det blir helg snart igen. imorgon väntar dock ett konditionstest, hur det kommer gå blir spännande att se. haha ha en fin kväll allihopa!

Swing life away

jag ska inte skriva något ovärt inlägg idag och säga vad jag gjort varje dag jag inte har skrivit för det ät inte så himla intressant att läsa om tror jag! min långhelg har dock varit väldigt bra. har varit en hel del med linn men också träffat annat fint folk och haft det trevligt. vädret har ju verkligen inte varit helt fel heller (minus all åska/hällregnet och blixtarna då). imorgon är det tillbaka till skolan igen som gäller, känns lite småtungt men men! bara tre vanliga skolveckor kvar nu innan det blir sommarlov så jag känner faktiskt hoppet liitegrann iaf!!


en bild på mina bästa brudar från igår

Come back when you can

Det som jag tycker är jobbigast med att blogga (förutom rubriken) är att komma på hur man ska börja skriva, allt känns bara töntigt haha. detta vart också en ganska töntig början men bättre än ingen alls iaf kanske! hursomhelst. denna vecka har varit grymt chill, två skoldagar för min del och det är redan helg igen. det gillas starkt! mattenationella idag gick dock inte sådär suuper bra om jag får säga det själv. från början gick det väll ganska bra men uppgifterna på slutet var hur svåra som helst tycker jag!! men vi har ju faktiskt en del kvar sen att göra också så där blir det väll förhoppningsvis ett par poäng med! nog om deet. jag tycker att alla som har tidningen VF hemma ska ta och leta fram den och läsa lite om linn. eller så klickar ni bara in här. ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, är ju ganska fint väder ute så jag hoppas att något dyker upp iaf men vi får väll see helt enkelt! avslutar med denna bild som är tagen typ igår. eller hur var det haha? tider var det iaf!




10 maj

yooyo, sitter på svenskan nu och har inget att göra. vi ska ha redovisningar om en vecka men jag och john har gjort det vi ska så vi sitter mest bara och chillar. taggar geografi provet gör vi också. elleer?.. känns inte som att det kommer gå så super bra kanske men vi ser väll! okej detta vart ett sjukt ovärt inlägg. tror jag her på lite how i met your mother istället! chiaao

9 maj

denna helg har varit ganska lugn faktiskt. bortsett från en sväng ner till övik igår har jag faktiskt inte gjort något alls. vart lite springande på staden i övik där jag faktiskt hittade några fina grejer som fick följa med hem. En tröja, ett linne, strumpbyxor och ett par solglasögon fyndades. innan vi satte oss i bilen hem igen bjöds vi på en ytterst god middag av min morbror och hans familj som bestod av grillat kött och massa annat gott till. Satt verkligen inte helt fel kan jag lova. nu taggar vi en tre dagars vecka sen helg igen. imorgon har vi dock ett geografi prov att göra bort som jag måste börja plugga till typ nuu! så tjingeling!

6:e maj

hallåhejsan!
denna vecka har hittills inte varit alltför party så har därför inte haft något att skriva här. har kanske inte det nu heller egentligen men tänkte försöka iaf. veckan började somsagt lite tugnt och har fortsatt på samma sätt. Att vi har hur mkt plugg som helst att göra bort innan lovet gör väll inte något bättre heller för den delen. i veckan har vi iaf gjort bort sista delen i engelska nationella för i år. det känns sköönt. idag har jag varit med linn på maxi en liten sväng. vart lite sittandes på donken också med massa prat osv. precis vad jag behövde, tack för det! imorgon är det helg och jag har inget speciellt planerat förutom en liten trip till övik över dagen på lördag. tror det blir bra, känns skönt att komma bort från denna stad lite även fast det bara blir en snabbis. lite variation iaf. nu börjar jag få slut på ovärda saker att skriva så jag avrundar. hadet bra tills en annan gång!

,

Vila i frid morfar..

Lost in space

Tjolahopptjolahej, jag känner att jag har vart lite oaktiv här nu några dagar men jag har inte riktigt haft tid. igår var det valborg och då vart det först tacos sen lite festligheter hemma hos linn. trevligt hade jag även fast kvällen hade kunnat sluta liite roligare för min del. heehe! idag har jag inte gjort något alls, har legat i soffan/sängen hela dagen lång och kollat på Avatar bland annat. lite efter kanske men tycker att den var bra iaf! ikväll blir jag nog bara hemma som det verkar just nu iaf. tycker egentligen inte alls om att vara själv men just ikväll känns det trots allt ganska skönt. kan kanske bjuda på lite bilder från gårdagen senare om jag hittar någon som ser nogorlunda ut iaf haha! nämen ni får ha en bra fortsatt bra första maj iaf, soolong!

RSS 2.0