you're all I want, You're all I need

goddagens! denna helgs väder har varit uunderbart, typ över 25 grader i skuggan båda dagarna och stekande sol, det är inte helt fel? gårdagen spenderades med linn tore och emelie på mariehemsängarna där vi låg och stekte som många andra, sjukt varmt vart det kan jag lova. vi träffade även på jazze nathalie rasmus och kim sen kom även micke och hans kompis ett tag på slutet.  idag har jag varit ute på en liten promenad med mallanbrallan, det var trevligt fakitkst inte ofta vi "gör sånt" eller vad man ska säga. gick och köpte glass i mina klack-skor som jag försöker gå in, vilket inte var smart fick typ skavsår lite halvt, jeei säger jag bara! (not). näämen har varit med bästa micke ikväll också, mycket trevligt somalltid!

imorgon börjar temaveckan också, får sovmorgon till nio varje dag inte helt fyskam! dokumentera vad dom andra grupperna har försig ska jag vara sysselsatt med, haha vi får väll se vad som dokumenteras eller ngt!





avslutar med den hetaste av dom alla!

haha soo long mina vänner!  (bilderna är linns btw ^^)

en rubrik

om jag ska sammanfatta denhär dagen ganska kort så kan jag säga  kolla på brännboll och cykla uppåt i en jäkla massa i motvind. är ju nämneligen den årliga brännbolls yran nu i helgen och det är som alltid uppe på mariehem. känns som att hur man en cyklar dit så måste man cyckla upp för någon månsterbacke! haha nämen det har varit trevligt iaf vädret kan man verkligen inte klaga på heller, det var mkt mkt härligt kan jag lova!

nä nu blir det nog sängen på ett tag, ska försöka att inte sova bort hela dagen imogron och pallra mig till yran än en gång, hadet!

God damn your beautiful to me, Your everything!

orkar igentligen inte blogga ngt idag men måste bara säga att jag har kommit fram till att jag kommer sakna min klass sjukt mkt när vi går ut nian! även dom jag inte trodde att jag skulle sakna, dom har ju liksom endå varit där varje dag i typ tre år. hade avsluntningskväll idag och det är typ endå nu man börjar fatta att allt snart är över! haha okej nu ska vi inte låta överdramatiska eller ngt.
det var allt för nuu tror jag haha hejdå!

nobody said it was easy

goddagens, eller godeftermiddag kanske? vaknade med en förjävlig huvudvärk imorse men pallrade mig till skolan iaf, varför vet jag inte riktigt sjukt ovärt att vara där nu endå så, och när jag kom hem igen så märkte jag att jag visst har gått och fått feber jeei! NOOT. hehe nämen ska inte klaga den kunde ha vart värre eller högre eller vad man ska säga men känns endå drygt..

har haft en chill dag iaf med ett två och en halv timmes hål bland annat då jag linn em och alice chillade omkring på staden. mkt trevligt. aja pallar inte skriva mer nu min moder kom nyss hem och vill att jag ska sluta sitta vid datorn ett tag, det är tydligen inge brar om man har feber!
aja hejsålänge

with words i thought i'd never speak

kulturnatta är faktiskt överskattat, visst det är trevligt att vandra omkring och titta på saker men när det inte är något speciellt bra som visas upp/spelas eller vad man ska säga så blir det faktiskt ganska så drygt efter ett tag. tur att man hade vännerna med sig iaf då brukar det ju iaf bli trevligare! vart att laga tacos här innan vi begav oss till staden där vi inte var alltför länge. vi drog oss tillbaka hit senare och då vart det bland annat att spela kort till typ två halvtre tiden ngn gång.

aja idag är det söndag vilket betyder att det är skola igen imorgn(suuck!!), fast härlgt nog så är det den sista vanliga skolveckan nu!! är ju ett litet tag till kvar till somarlovet men nästa vecka har vi ju temavecka  och sen är det bara avslutnignsveckan då det är brännboll och haga-challenge osv.. nu ska jag nog ta och fixa framsidan till min "syslöjds uppsats". med andra ord, den sista inlämmningen i grundskolan. detdu!!
haha näämen hadet mina vänner.

23maaj, kulturnatta!

godeftermiddag! var somsagt med linn igår och haha jadu.. jag och linn har fin humor ibland säger jag bara! flummiga som jag vet inte vad var vi iaf. ikväll/idag är det kluturnatta och planen är att laga mat med vännerna. borde ta och städa endel eftersom att det är här vi ska vara men vi får se hur det blir med det. tråååkigt nog är inte vädret det bästa men enligt smhi ska det bli soligt ikväll! aja vi får väll se hur det blir med den saken eller ngt!

käka häst på egons feest!

tjollahopp tjolahej! är med linn justnu, vi har nyss kommit in från en måånster lång promenad. vi har gått läängstbort till umedalen och tillbaka, plus en sväng borta på rödäng om någon var intesserad av att veta det. hmm har inte så mkt kul att skriva justnu, men linn som står och plattar håret hälsar! okej dethär var nog det ovärdaste inlägget på länge! haha hadet fint mina vänner.

i will follow you into the dark

vart grillning igår med några av vännerna, eller grillning och grillning. vart mest rök men tillslut fick micke till en eld iaf fast var typ ingen som orkade grilla då! tog endel blilder faktiskt för ovanlighetens skull, fast dom orkar jag inte ladda in nu så ni får se dom senare eller ngt istället. denna dag kommer att bestå av tvättstuga til klockan sex(suck), men sen blir det kanske förhoppningsvis att vara med micke!
aja ni får ha en bra dag eller något, kram!

You always smile but in your eyes your sorrow shows.

nuu är det helg och jag är glaad! är ingentligen lite småcoolt om man tänker på hur mkt vädret påverkar en, eller påverkar mig iaf! tex på morgonen, jag kan väll inte direkt påstå att jag har ett bra morgonhumör och jag kan ju lova att om det regnar/är dåligt väder ute så blir det inte direkt bättre. haha nämen hade spanska nationella idag (sista nationella provet i 9an!!!!), tycker det var riktigt svårt faktiskt, önskar att jag kunde säga att det känndes bra men det gjorde det verkligen inte. aja vi får väll se hur det blir med det!

ikväll blir det nog kanske till att göra ngt med folket eller såå. var ett tag sen nu faktiskt känns det som! kanske inte igentligen men om man tänker på hur mkt vi gjorde helatiden förut såå! tror jag lovade min moder att jag skulle följa henne ner på stan också en sväng men är inte hundra, känns tråkigt att bara sitta inne när det är såpass härligt väder ute men vi får väll allt se :)

I'd give all I have just to get you to stay.

goderafton kanske man kan säga vid dethär laget? tisdag idag iaf alltså 2/3 av veckan gjord!! fick sluta tidigare även idag. skolan är faktikst sjukt ovärd nu i slutet. på biologilektionen tillexempel så hade krister ordnat en slags "skattjakt" och skatten eller vad man säger var glass, haha han är endå lite söt han! efter skolan tramade jag och linn hem till mig och satte oss och övade lite på våran låt (som vi förövrigt ska spela upp imorgon på musiken) med gitarren. linn följde även sin lilla tradition med en kopp tee medans jag satt och knappade på datorn, mkt socialt jag vet! imorgon har vi sista nationella provet i nian också, spanska hör och läsförståelsen nämneligen. det är inte taggat kan jag lova!
aja nu ska jag nog sätta mig och skriva lite på våran kära slöjduppsats eller ngt liknande hadet!

my heart is by your side

satt och pysslade lite på en ny design och detta vart resultatet.. är inte 100% nöjd med den direkt men den får duga tillsvidare iaf. ska slänga in en roligare header nångång också bara jag lyckas göra någon som ser någolunda ut..

With one foot stuck in the past..

hejsanhoppsan  mina ytterst fåå läsare haha! alltså det märks verkligen bara mer och mer helatiden nu att det iiinte är länge kvar tills sommarlovet, lektionerna blir bara slappare och slappare för varje dag men jag ska inte klaga! har typ knappt något plugg kvar nu heller, bara slöjduppsatsen eller vad man ska säga (som jag iofs inte har börjat med ännu) och musiken då. men inget av dem känns jättestressande direkt såå! kort vecka nu också, vi går ju bara måndag-tisdag-onsdag så en tredjedel är ju faktiskt redan avklarat!! till helgen blir det kulturnatta blandannat och jag linn och em tänkte fortsätta på våran "lagamat" tradition. haha vi får väll se vad det blir för spexad efterrätt denna gång ;D

There's nothing else I can say

goddagens, har alldeles nyss kommit hem från ett kort besök hemma hos mormor och morfar i sävar. satt ute och fikade och pratade lite och passade på att steka lite också(var ju trots allt 27grader i solen där såå). gårkvällen spenderade jag med micke = trevligt som alltid! vi satt typ och kollade på eurovision och åt popcorn. i princip alla låtarna sög, dom hade nog varit bättre om man fattade vad dom sjöng om, men en av dom bättre vann nog iaf måste jag säga!

du stod givakt med din rygg rak och tog 400 slag

goddagens, igår blev en "hemmalökarkväll" vilket var ganska skönt endå. var väll inte på topp humör osv och kände mig lite halv hängig osv men så kan det vara. passade på att göra en tidig kväll vilket jag tror var behövligt det med. inte för att det gjorde så stor skillnad när man sov dåligt som jag vet inte vad men aja!

fint väder idag igen så ska nog dra mig ut ett tag med min moder eller så. oklart vad som händer ikväll men det lär väll visa sig fårse kanske tar en till lökarkväll eller något vem vet...

fredag

börjar ju somsagt 12:15 idag så kunde sova ut ganska ordentlig iallafall, vart nästan 11 timmars sömn inatt känns skönt! har bara tre lektioner idag (spanska, engelska,där vi ska lyssna på redovisningar, och sen idrott med orientering som sista) sen heelg! taggar inte orienteringen menmen det blir säkert fint det med! nu ska jag snart hoppa upp på cykeln och trampa iväg till skolan och äta lunch med linn. ha en trevlig dag allihopa


alla vill till himmelen men få vill ju dö

goddagens, idag är jag på glader humör känner jag! det är fint väder, björkarna har snart helt slått ut, det är torsdag (alltså snart helg) och har fixat ett g i origentering (som förövrigt måste vara typ det drygaste som finns eller ngt). en till sak som gör mig på bra humör är att imorgon börjar vi 12:15 eller något liknande! hade varit skönare att sluta då igentligen men jag ska verkligen inte klaga!! vad som händer i helgen är oklart men det lär ju visa sig, brukar bli att vara med folket nånting iaf, tråkigt nog ska linni till sundis meenmen! nuu ska jag ta och hoppa in i duschen om någon är intresserad av deet.
hadet!

i will try to fix you


har inget kul att skriva idag känner jag, men detta är en mkt härlig bild tycker jag!


I just wanna break you down so badly While I trip over everything you say

goderafton! haft en väldigt lugn dag idag, började ju dagen med att göra det nationella provet i kemi (kan väll inte säga att det gick speciellt bra direkt haha) efter det flyttade krister till efter lunch så att vi skulle få ett lite längre hål. vi fick sluta bra mkt tidigare också, jag klagar inte!! efter att mamma hade slutat jobbet så åkte vi upp till D&D för att söka efter en klänning som jag ska ha på mig på balen om typ en månad. kom hem med en svart sak iaf, känns bra att ha gjort bort det redan och känner mig mycket nöjd med den jag hittade också såå! nu ska jag dramig härifrån innan micke kommer. ha en fin kväll allihopa!

We can change the world if we try

hejsan! idag fick man veta att vi ska ha nationellt prov i Kemi imorgon, gissa hur lång provtiden är.... 2timmar och 40min taggat säger jag bara! vart att åka ner till staden efter skolan och köpa en igentligen alldeles för stor godispåse att ta med sig för en energikick eller vad man ska säga. känner mig inte riktigt på skrivarhumör förtillfället om jag ska vara ärlig, har asont i huvet osv såå tror detta får räcka för idag! tills vidare iaf.
haadet


No need to say good bye

lika fort som fredagen kom så var även söndagen slut, suck.. igår vart det trotsallt en ganska ordentlig städning av rummet, ordentlig för att vara mig iaf haha! på kvällen kom även folket hit igen, gjorde inte speciellt mycket utan vart mest bara att sitta och chilla men jag tkr då det är trevligt det med! idag har jag varit ett tag med micke som sov över här, sen kom linn och em hit och vi fortsatte att fixa på våran ehm..... fina låt haha! näää känndes drygt att skriva mer nu så det får bli en annan gång eller nått..
soo long!


Open your eyes and let all the light in

godermorgon. äntligen helg men känns väll sådär kul att det är typ mulet/regnugt(?) ute. igårkväll var jag med vännerna iaf. började med att vara med micke sen drog vi iväg till i20 för att möta upp resten av folket. Kvällen slutade iaf hemma hos mig igen om någon hade lust att veta det.

känns som om idag kommer bli en riktigt segardag om jag ska vara ärlig. vaknade upp med huvudvärk osv såå. borde kanske ta ett ryck och stääädastääda lite på rummet. var ett tag sen jag gjorde det faktiskt. tråkigt som det är måste det väll göras ibland iaf i guess!

Is anybody out there, who's cold and incomplete, inside?

hejsan! helg ännu en dag närmare nu då. tordagen har varit rätt lugn endå solen lyste också vilket alltid bidrar till ett bättre humör för mig iaf! efter skolan trampade jag och linn hem till mig. vi fick för oss att göra en "krya på dig" teckning till micke som gått och brytit handleden, krya på dig maajk eller vad man ska säga! Han verkade då bli riktigt glad när vi kom med den och lite annat grejs. var nydligen och hämtade min cykel också som har varit på lagning ett tag. nu är vi inte lika cykel-lösa längre, känns skönt! en annan sak som känns betydligt mycket skönare är att det är bara 2½ vecka med vanliga skoldagar kvar nu innan sommarlovet!!!!!!!! när man hör det blir man såhär glad <---------------------------------------------->

ärligt en månad och några dagar kvar nu, sen blir det hejdå haga och grundskolan, och hej minerva gymnasiet. är typ bara roliga saker kvar att se fram emot nu också, temaveckan, balen och allt sånt bara massa chillsaker. vi har ju typ gjort bort alla "plugga till" prov också såå!

där vill jag vara igen! att det ska vara sommar och vaaarmt vore iaf trevligt

Live your dreams, life's waiting for you

onsdag idag då, halva veckan gjord! hade musik idag och jag linn och em fortsatte att klura på våran låt som vi måste skriva där. hur bra den blir är väll frågan men det börjar likna en låt nu iaf och det är väll huvudsaken kanske. sitter och håller på med engelska tjohejset nu om någon var intresserad av att veta det, vi har läst en bok och ska göra en typ poster om den och sedan redovisa. jag har "läst" twilight jag iaf, intressesmurfarna hoppar? fridrott imorgon och på fredag på idrotten också..det är taggat!! eller inte. nämen det blir säkert fint det med säger vi som..

You never know what temporal days may bring

goddagens, känner inte att jag har så mkt kul att skriva idag. öhm c-delen i matten idag gick väll inte sådär jäättebra kanske, tkr många av uppgifterna var riktigt svåra faktiskt. aja skönt att alla mattenationella prov är bortgjorda iaf. fick sluta lite tidigare idag också, vilket ju aldrig är helt fel..


sara och em goes sctek!! nämenbild från staden typ förra veckan eller nått?

I don't blame you for being you But you can't blame me for hating it.

hajhopp! måndag igen då, tagga mattenationella imrogon? nämen var ju somsagt och grillade på hamirins med vännerna i lördag. det var riktigt trevligt faktiskt, haha minnen säger jag bara.. enda som inte var lika kul var att det vart huur kallt som helst när man skulle hem. jag och em stod och hoppade omkring på stället och åt mashmallows för att hålla oss varma när vi väntade på skjuts. kan tänka mig att det såg väldigt fint ut!

detdär var typ ända bilden jag fick som inte var assuddig, dom andra känns ovärda att lägga ut!

I'm finding that You and You alone can break my fall

hejsanhoppsan. vart en kortare sovmorgon idag och åkte istället för att ligga kvar i sängen och dra mig iväg till först media mark och sen till strömpilen med min madre. Inköpt vart en ny mixer för våran gammla gick sönder för ett tag sen, haha! sen ett litet tag efter jag kom hem så frågade linni om jag ville joina henne till öb, så åkte iväg igen lika fort som jag kom hem. vi passade på att köpa en massa tuggummin, det är ju iaf lite billigare där såå..

ikväll blir det iaf grillning med folket, denna gång på hamirins, om någon var sugen på att veta det!!


These thoughts run through my head, Over and over.

sitter nu och väntar på linn och em som ska komma hit. vi ska se på denna underbara film och bara ta det lungt tror jag!

1:a maaj

Godmorgon. vart inget skrivande igår för hade inte mkt tid över till det. direkt efter skolan bar det av till coop med vännerna för att handla mat till kvällen. sen vart det til att skynda hem och göra sig redo igen och sen vandra iväg till em! trevlig kväll var det iaf  men mkt folk var vi allt, 18pers typ? orkar inte skriva mkt mer nu heller för jag vill ut i solen och det fina vädret!! ni får ha en bra dag allihopa, kram :)

RSS 2.0