också var det bara några timmar kvar på 2008

som jag sa så ska kvällen spenderas med vännerna, först ska jag till sofie och träffa flickorna där och sjuna lite abba singstar bland annat och senare ska vi gå till anna där vi ska träffa på boysen. Blir väl kanske att gå ner till stan ett tag också och kolla på fyrverkerierna där, träffa folk osv. Men andra ord kommer kvällen att bli väldigt trevlig!
nu ska jag gå och rota i garderoben och se vad jag hittar att ta på mig för dom som ville veta det,
gott nytt år iaf! :D


there's nothing i can say, there's nothing i can do

hejhopp!
sämst upptatering på senaste tiden men har glömmt bort att skriva om jag ska vara ärlig. Har inte hänt alltför mkt sedan sist men idag har jag varit på stan med linn och pauline, =lika trevligt som alltid! Vi var och fikade på Wayne's bland annat riktigt mysigt var det. Igår sprang jag omkring på staden med modern och då inhanlades en hel del. Skor, väska och en nu plattång bland annat. På kvällen vart det en promenad med linn! Vi tänkte att vi skulle vara lite duktiga och ta en längre promenad så vi vandrade bort till ica kvantum och tillbaka. Och imorgon är det ju nyår! Blir att spendera kvällen med vännerna vilket ska bli mkt trevligt!


GOD JUL

hoppas alla hade en bra julafton och fick många bra klappar!
var hemma hos mormor och morfar ett litet tag och åt julmat fast lite senare nu idag blir det att åka dit igen, denna gång för att fira jul med alla kusiner osv. blir nog minst lika trevligt som alltid och det blir jättekul att täffa emma filip igen ;D
nöjd med julklapparna är jag också fick precis vad jag behövde typ!
ha en bra dag och god jul ^^

LOVLOVLOV

också var det jullov! Har spenderat även denna dagen på stan idag men linn emelie och micke. hjälpte mest micke att hitta julklappar men köpte klart till systeryster också! Imorgon blir det förhoppningsvis julbak med vännerna och kanske åka och storhandla på maxi med familjen för de som kände sig sugna på att veta det!
ha en trevlig fredagskväll :)


on this winter day

Vart att promenera omkring på stan idag och nu har jag fixat en fjärde del av de julklappar jag måste köpa vilket känns rätt bra. Vad mer jag ska köpa har jag ingen som helst aning om men förhoppningsvis kommer jag på något typ snart! Imorgon är det julavslutning ( =D ) och helg igen! Har inte planerat något men jag orkar inte vara hemma hela helgen igen för trejde gången irad iaf. få se vad jag hittar på.

onsdag den 17

En vecka kvar till julafton och jag har inte köpt en enda julklapp, lite små stressad känner man sig men tur nog så ärdet inte alltför många jag ska köpa till! Måste pallra mig ner till staden någon dag, frå ta och dra med mig någon så blir det lite trevligare! Har inte vart på skolan varken idag eller igår för jag är fortfarande förkyld osv men imorgon blir det iaf att vandra dit och äta lite jullunch titta på Haga Performance osv :)

bräntiskampen

Idag var det ju dags för den årliga haga-bräntiskampen (bräntiskampen för min del) och haga tog hem segern för 6e året i rad! Jag kan säga att den röst jag hade när jag gick till skolan imorse inte låter riktigt lika bra justu, det blir ju endel skrikande hehe. Stämning var det iallafall och alla i laget var riktigt duktiga, BRA JOBBAT!


fjortondedecember

nu är jag verkligen skitless på att vara sjuk, trodde att jag hade blivit friks men tyydligen inte, kommer troligast missa bräntiskamen nu imorgon också, kul! Det känns riktigt surt men vad ska man göra.. Ikväll blir det kolla på oth och gossip girl, hadet bra pussochkram


tolvtedecember

sämst upptatering jag vet men jag har bara inte orkar skirva något på ett tag. Men nu ärdet bara en vecka till jullovet och vi har gjort bort alla prov osv så nu hoppas jag på att få krafterna tillbaka. Nästa vecka kommer bli väldigt chill och veckan börjar med Bräntiskampen på måndag, TAGGA TAGGA. Sen har jag gått och blivit sjuk också, har dragit på mig en förjävlig hosta och är halvfebrig, Kul, jag som hade tänkt springa omkring på stan hela helgen och söka julklappar men men får ta det till veckan istället. Har spenderat dagen med att ligga i soffan, knarka värktableter och sett på the o.c. var ett bra tag sedan jag såg det och jag hade nästan glömmt hur bra det är..
ha en bra helg kramhejs

femtedecember

Fredag igen och jag tykcer bara att veckorna går snabbare och snabbare hela tiden. Sämst upptatering här jag vet men vi har gaanska så mkt plugg kan jag säga. Lärarna älskar ju att sätta in precis allt de såhär sista två veckorna innan jullovet för att plåga oss stackars små elever kanske? Näh men nu ska vi vara positiva här, det är sosmagt två veckor kvar till det efterlängtade jullovet. jag känner taggen kan jag säga :)

I tisdags var jag linn em och ras på praso på minerva gymnasiet, och det lutar för tillfället ganska så starkt åt att det blir sam där för mig till nästa höst, och i onsdags hade vi sovmorgon till 25 över tolv. Inte lite härligt det var! På söndag blir det dansuppvisningar hela dagen lång. Hade varit lite mer peppad om jag hade kunnat dansen helt med det får gå bra ändå..

Nu ska jag gå och lägga mig i soffan och kolla på nått av allt dåligt som visas en fredags kväll som denna. haha ni får ha en trevlig lördagskväl pussochkram

blommor och bin

jag tänkte ta och skriva ett fint innlägg men jag kom inte på vad jag skulle skriva om så jag tog och frågade min vän linn vad hon tyckte jag skulle skriva om och svaret vart Blommor och Bin.. Det tyckte jag kändes lite jobbigt att skriva om så istället lägger jag ut lite bilder från helgen!


Det var några stycken iaf mer kommer senare :)


RSS 2.0