it's too late to apologize..

orkar inte med bloggen nu förtlillfället känner jag så tar en till "blogg-paus" eller vad man ska säga istället för att ta bort den på en gång.
soo long mina fränder! :)

You tell me that you need me Then you go and cut me down

tjohlahopp tjolahej, midsommarskvällen (om man kan säga så!?) spenderades först med att vandra omkring och söka nått ställe som var öppet men typ alltig var stängt förutom typ nattöppet haha. slutade iaf med att jag micke och qvist åkte till han och kollade på fiilm. igår var typ världens tråkigaste dag framtills nångång på kvällen då jag först satt och pratade med linni en långstund, det enda tråkiga med det samtalet var att hon sa att hon inte kommer hem idag utan om en eller två veckor, det gilalr vi inte! senare på kvällen åkte jag och sofia för att "våldgästa" pojkarnas lan hemma hos micke haha! nää detta var ett fett ovärt inlägg känner jag haha! hmm vadmer ska jag skriva. oklart vad som händer idag blir kanske en lökarkväll fårse inget annat planerat än så länge iaf.


It's hard to say I miss you

hejsan, har gått och blivit oaktiv här på bloggen igen märker jag men funderar faktiskt ganska starkt på att lägga ner den eller vad man ska säga, orkar ju typ endå aldrig skriva och knappt ngn som läser heller haha! aja vi får se hur det blir med det! hm vet inte om jag har så mkt att säga förutom att igår var en ganska så händelserik dag hehe, tänker inte gå in mer på varför men. nämen nu ska jag väll gå och hjälpa till att fixa maten eller ngt snart i guess.
GLAD MIDSOMMAR MINA VÄNNER!


090616

hallåhallå alla glada? vart en "hemmalökarkväll" för min del igår, hade först tänkt åka iväg och träffa lite folk men orkade inte sätta mig på cykeln och trampa i väg när det verkligen hääällde ner regn ute. istället låg jag och kollade på A walk to remember, det är en av dom bästa/finaste filmerna jag sett tror jag. har du inte sett den rekomenderar jag verkligen det! det är en såndär film som man kan se flera gånger utan att bli less på, eller jag kan då det.
 
vädret verkar vara lite bättre nu iaf(eller det regnar då åtminstonde inte) men jag saknar soolen som inte verkar ha lust att titta fram överhuvudtaget. aja inte mkt att göra åt den saken. idag blir det kanske till att vara med micke(!!) annars bara ta det lungt igen tror jag, var rätt skönt endå faktiskt. fast lite tråkigt också såklart!. nämen ni får hadet mina vänner bajbaj!

vill du hjälpa? hjälp dig själv.

godafton mina vänner. har inte så mkt att säga igentligen men tänkte att jag skulle vara lite aktiv iaf. idag har jag varit med linni som igårkväll/natt kom hem från kreeta. hon var mkt brun och fin kan jag lova efter att ha legat och stekt där i en vecka. önskar at jag kunde säga att jag hunnit steka litegranna också men hehe vädret har iinte direkt varit sådant. Vad hände med sommaren skulle jag bra gärna vilja veta?? aja vi får väll hoppas på att hela sommaren inte blir sånhär direkt, då blir man ju ärligt lite ledsen i ögat.

BAL

lovade ju lite bilder från balen i måndags!
 



090612

Jahapp så då var det sommarlov och man har gått ut nian och grundskolan. känns knasigt att säga så faktiskt, inge mer haga nu liksom. skolavslutningen var ju igår och den var väll trevlig eller vad man nu ska säga. redan när det var dags för kristers tal så började typ halva våran klass gråta, och jag var en av dom haha. värre var dock utanför när man skulle säga "hejdå"  till alla... kommer att sakna haga, krister och min klass riktigt mkt känns det som faktiskt! tack 9d för tre riktigt bra år kommer sakna er alla faktiskt!!
 


You taught my heart A sense I never knew I had

nu har min blogg gått och fått en tråkig design igen men jag orkar inte ha domdär ränderna längre fick typ ont i huvet av dom eller ngt!  haha nämen ni får en roligare både header och bakgrund en annan dag när jag har tråkigt!

imorgon är det skolavslutning också, sista dagen med 9d på hagaskolan. det känns rätt sorgligt faktikst. hade avslutningsmiddag med klassen också på droskan. var typ andra avslutningskvällen vi hade men det var ritkigt trevligt även denna gång.  haga-challenge igår vann min klass för andra året i rad också men brännbollen idag gick väll inte fullt lika bra kanske haha. aja skitsamma vi förlorade inte alla  matcherna iaf!

börjar halv tolv imorgon med att samlas på skolan också innan vi vandrar iväg till kyrkan, så man får ju en liten sovmorgon! hoppas på fint väder iaf även fast varken smhi eller tv4vädret visar det. men verkar inte bli något regn iad? aja vi får väll se hur det blir lär ju visa sig!

just daance!

jag säger bara en sak. balen var sjukt kul tack för en superkväll alla hagabarn!! lite små less var man dock när man vaknade imorse efter att ha stått och hoppat dansat och skrikit i några timmar haha! trevligt var det iaf, och sjukligt varmt!!
bilder kommer senare ;D

These thoughts run through my head Over and over

yoo alla glada. hade sjukt ovärt skoldag idag om jag ska vara ärlig, som typ alla nuför tiden men, eller okej vi städade ju skåpen, klassrummet osv så lite nytta gjorde vi ju iaf. fick se på årsfilmen också men nått mer gjorde vi inte slutade vid sådär 10 tiden vilket var rätt härligt!
 
sen är det ju baaalen ikväll också!! känns som det var typ nyss man gick om pratade om den och det var typ mer än en månad kvar men nu är det ikväll helt plötsligt haha. börjar bli ganska så taggad nu också känner jag. ska kanske chilla iväg till em och göra mig redo lite senare också, det blir säkert bra! oklart dock vad som händer efter balen hehe? menmen lär väll visa sig eller ngt! suger dock att linn inte kommer att vara med ikväll men hon har det säkert nog så härligt där hon ligger och steker på kreta? aja ni får höra med någon annan dag kameran åker nog med ikväll också så då får ni se några bilder kanske,
ha en trevligt kväll, det kommer jag med största säkerhet att ha iallafall! :)

" duu gammla, duu fria, du fjällhöga nord... "

goddag och glad nationaldag! haha kan man säga så, lät lite knasigt men ni hajjar nog vad jag menar iaf? hade bara halvdag igår i skolan, en ritkigt ovärd sån också. åkte till skolan ,kollade på mamma mia, gjorde en enkät som tog typ en minut sen slutade vi. vi fick ju kompledigt för öppet hus kvällen i torsdags så. igårkväll åkte jag linn och em hem till qvist, där micke rikard och tore redan var, med en mkt fin "grattis i efterskott" kladdkaka till han som fyllde år i förra helgen. vi såg på film, kommer inte ihåg vad det var den hette men den var rätt så bra iaf!

inte riktigt säkert vad som händer idag men förhoppningsvis kommer linn att hinna se på I taket lyser stjärnorna med mig och em. linn åker ju iväg till kreta imorgon såå måste ju hinna träffa henne och säga hejdå innan hursomhelst! aja vi får väll se var det blir eller något, hadet!

I'm finding that You and You alone can break my fall

hmm känner att jag tappar mitt "bloggarhumör" lite igen om man nu kan säga så. har typ inget kul att säga.. vi har haft temavecka nu iaf och har hunnit med att göra en film iaf, den vart mkt fin eller ngt finns att kollapå på hagaskolans hemsida om nån är intresserad haha. näää orkar inte skriva mer nu hejdå!


Even the stars refuse to shine

hejsanhoppsan! hmm känner inte att jag har så mkt att skriva idag igentligen, är sjukt trött osv så tror ni får nöja er med en bild idag

detta var ett tag sen nu, tores stuga första gången någon gång i höstas!

i'll be there for you through it all

hallåhallå där, så var temaveckans första dag avklarad. har ju dokumentering av temaveckan som min "uppgift"  och jag håller på att göra en film med micke och qvist. idag har vi inte gjort så värst mycket utan satt och gjorde typ ingeting hela förmiddagen fast vid tolv trampade vi iväg till träningsverkstaden och filmade en grupp somvar där och hade något pass. vi fick sluta vid två tiden ocksåm vilket vi kommer göra typ varje dag denna vecka (häärligt). har hunnit ner en sväng på staden med min moder idag också, köpte bland annat örhängen och ett armband som jag ska ha på balen, som förövrigt är om en vecka (!), och en mycket välbehövlig hud/ansiktskräm om någon var intresserad av det haha.
näämen det var allt för idag tror jag, ni får hadet bra godnatt eller ngt!

RSS 2.0