Are we human or are we dancer?

nyss hemkommen från en heldag med springande fram och tillbaka. började dagen med utvecklingssamtal som faktiskt gick oväntat bra måste jag säga, riktigt kul var det att höra faktiskt. lite drygt en timme senare bar det av till tandläkaren eller rättare sagt tandregleraren. tandställning nästa lät det som så troligtvis blir det att gå omkring med räls innan detta år är slut. ska dit igen nästa fredag, tagga till säger jag bara! haha aja vi ser väll hur det blir.  efter det kilade jag och mamma ner på staden i en timme för att sedan åka och hämta upp mormor i sävar. sedan dess har vi sprungit omkring på både ersboda och maxi/strömpilen. trevligt var det iaf även fast man blev lite småless nu efteråt. nu har jag dött i soffan lite halvt framför tvn. ganska skönt tbh! nu ska jag titta vidare sen blir det duschen! så heejdå!

I used to think that the day would never come

morsning i korsningen, eller goder afton kanske låter mer passande?
nu äre minsann inte länge kvar till lovet. två dagar av skola bara. idag och imorgon är inte ens vanliga dagar utan mest bara något dom hittat på för att hålla oss i skolan medans det är utvecklingssamtal och uppsamlingsdagar. imorgon har jag både utvecklingssamtal och tid hos tandläkare, känns lite sådär men det blir nog bra. torsdagen tror jag också kommer bli ganska chill, även fast jag har två tal då.. men sen ärdet lov så känner endå hoppet för en gångs skull. nu måste jag skriva lite mer på min svenska inlämning som inte alls är klar så vi får höras mer imorgon eller liknande. tackochhej!

siiickan förfaan!

kolla vilken liten tuffing jag träffade på. han hälsar!

You're beautiful

har inte blivit mkt skrivande i helgen för jag har inte orkat hihi. helgen har iaf varit ganska lugn. fredagskvällen spenderades med trevligt folk hos rikard och igårkväll var jag bara hemma och sov i soffan framför en film typ. han även med en sväng på stan med linn igååår. trevligt som alltid. idag har jag varit hos linn i någon timme och fått lite skrivande på mitt svenska tal gjort. fick även lite hjälp med ett mattetal på hemprovet så nu tror jag att jag kaanske kan lösa resten själv. med lite tur iaf! haha vi får väll se hur det går med det, som tur är har jag ju lite tid kvar iaf. har även sett Luftslottet som sprängdes idag. den var riktigt bra, lika bra som dom två första. nä här kan jag itne sitta hela kvällen och skriva ovärda saker, har två tal att öva på plus att jag måste torka mitt hår om det ska bli tortt någon gång dom närmsta timmarna.
haha tjingeling!


Leave out all the rest

haha det är fan svårt att komma på vad man ska skriva här ibland alltså. igår vart det inget skrivande för jag glömde helt enkelt bort. kom på det när jag skulle sova men då orkade jag inte sätta på datorn igen, det kändes fett ovärt. var hemma igår iaf vilket var riktigt skönt. hade inte gjort ngt alls till talet vi skulle ha så stannade hemma i sängen istället. kändes inte som att det gjorde alltför mkt då jag bara missade två lektioner haha. idag började vi halv nio och slutade klockan tio. det var typ gaanska skönt kan jag lova. eller okej, igentligen skulle vi vara på iksu i någon timme efter lunch men störredelen av min klass bestämde sig för att åka hem istället. har varit en liten sväng på stan med em under dagen också fast vi satt mest bara stilla i mvg och åt kinderäggschoklad eller hur det stavas. gott var det iaf! nu är det iallafall fredag igen. det gillas! vad som händer ikväll vet jag inte men kanske återkommer om det lite senare. man vet aldrig..  haha ni kan föresten få en söt blid jag hittade på linni fårn i sommar. haha hejjs!

It's almost easy

jag har tänkt på en sak. dethär om att jag ska skriva en gång varje dag. det börjar kännas väldigt ovärt för jag skriver bara fett ovärda saker. kanske borde fråga er mina få men kära läsare, vad är bäst många ovärda inlägg eller lite färre kanske liite värdare? aja den som lever får se hur det blir helt enkelt. nu är det inte mkt kvar av denhär veckan. inte helt fel att vi är lediga efter lunch på fredag heller. det blir awesome. nästa vecka kommer gå fort också då vi bara har två vanliga skoldagar varav ena bar är två lektioner lång. sen är det looooov! fet tumme uppåt för det. sängen börjar kännas mer och mer lockande nu så kanske är dags att börja drasig ditåt på ett tag. vi får väll höras mer imorgon eller något, hadet bra så länge!



Happy Birthday!!

hinner inte skriva mkt alls nu för jag håller på att stressa omkrign och gör mig i ordning. idag fyller micke 18 (GRATTIIS!) så vi ska fira han lite ikväll. först blir det pizza sen får vi se helt enkelt! nu måste jag springa vidare. ha en bra kväll pusshej!

18 Karat Gold

ojj höll nästan på att glömma bort bloggen idag. denhär måndagen har gått häpnadsväckande fort måste jag säga. för tillfället är jag ganska trött efter en lång skoldag plus ett fyspass på det. mitt mål innan denna vår är över är att orka igenom hela passet utan att slacka (vilket jag gör ganska mycket nu kan jag lova). känns redan lite lättare än första gången jag körde så är en bit på vägen kanske? aja vi får se hur det går. imorgon har jag bara två lektioner som alla andra tisdagar. det blir skönt. nu börjar mina ögonlock kännas riktigt tunga så jag ska avrunda här. godnatt!

Hold your head up high

denhär söndagen har varit bra. fint väder har det också  varit och jag har varit väldigt glad hela dagen. har hunnit med en ganska lång promenad med bästa linn. vart våran vanliga sväng till mariedal(?) och tillbaka. har även hunnit med att skriva endel på mitt tal till kommunikationen, alltid ngt! gårkvällen var även den väldigt trevlig. var somsagt med sofia och bara tog det lugnt med en kladdkaka och en heldel prat framför en film. riktigt skönt faktiskt och alltid lika trevligt att träffa henne! nu började precis filmen jag kollar på igen så ska fortsätta titta på den sen blir det nog sängen. ha en fortsatt bra söndagskväll, tack och hej!

En vind blåser skräp längs korridoren en sista gång

idag är det lördag, med andra ord veckans skönaste dag? lite tråkigt dock att spendera den med att tvätta men det är sånt som måste göras. sitter och kollar på wipe out atm för första gången. lite småkul faktist. haha eller det roligaste är nog felix herngren (eller vad han heter) som sitter och pratar i bakgrunden men. på ett tag ska jag träffa sofia och vi får se vart kvällen leder oss helt enkelt. nu ska jag se om jag hittar något trevligt att ta på mig ikväll. hare braa!

There won't be no maybes no more

orkar inte skriva så mkt nu för sitter med em brevid mig. måste bara säga att jag är väldigt glad idag. mina koss lurar gick sönder tidigare i veckan och var därför idag på elgiganten för att reklamera dom då det var en vecka kvar på garantin. och gissa vad. JAG FICK HELT NYA!! därav gladheten. ganska så najs att slippa köpa nya hihi!
är somsagt med em nu, som förövrigt hälsar, och vi väntar på förstärkning av några pojkar som vi tror är på väg. vi ser väll om dom kommer fram någon gång i tiden haha. nu ska jag äntligen vara lite social med em, så jag säger tjingeliiing!.
såhär snygga är vi en fredagskväll som denna. peace!

Live your dreams, life's waiting for you

vart ingen frilufts dag för min del idag. kändes bra mkt mer lockande att stanna hemma i sängen några timmar till än att åka till bräntberget när vädret inte riktigt var det man hade hoppats på kanske. så fort snön börjat smälta undan liite så kommer det ännu mer.. förhoppningsvis smälter allt bort en gång för alla riktigt snart. största delen av denna dag har spenderats i sängen/soffan tittandes på oc. hade egentligen tänkt passa på att plugga lite men tror jag behövde en dag för mig själv och bara ta det lugnt. har en hel hög skolarbete som väntar nu ikväll men vi får se hur det blir med det. kommer säkert hitta på en ursäkt att skjuta upp det ännu längre som vanligt. imorgon är det iaf fredag igen och det gillas. vad som händer i helgen har jag ingen aning om men brukar alltid dyka upp något!

A drop in the ocean

idag har det inte direkt hänt någon häpnadsväckande, har mest bara varit sjukt trött hela dagen. imorgon har vi friluftsdag på bräntbergen och vi börjar halv elva. känns ganska skönt men en fågel viskade i mitt öra att det ska snöa i morgon och om så är fallet känns det väll sådär taggat att vara ute i någon timme. isånnafall får det nog bli att stanna hemma men vi ser. justnu borde jag sitta och göra något vettigt plugg, ligger nämligen en bra bit efter med det känns det som men det får bli en annan gång. är på tok för trött för det och mina tankar är iväg på andra ställen. nu ska jag halvsova vidare så heejdå.

Tick tock on the clock

tisdagar är nog veckans drygaste dag enligt mig. eller en av dom iaf helt klart. klart det är skönt att bara ha två lektioner men när man har månster hål imellan och idrott (mitt absoluta favoritämne) står sist på schemat. skönt iaf att sluta tidigt. på hålet idag kollade jag och mina klasskamrater på Tarzan på moas dator. måste faktiskt säga att jag gillar den filmen, och alla andra tecknade Disney filmer med för den delen. dom är jag vet inte.. fina. och roliga haha! efter det hade vi skidor och det var väll helt ok. min fot började dock göra ont igen på slutet så tog det lite lugnt men annars så tror jag den börjar bli bra den med. kanske lite av gårdagens hopp på fyspasset som påverkade det. men nog pratat om det. har även hunnit med att ansöka om sommarjobb idag. blir spännande att få se vad man får förnågot om man får ngt alls? aja den dagen den sorgen.
ännu en skitsnygg bild på mig och två av mina kusinvitaminer
som får mig att längta väldigt mkt till sommaren!

I know we can make it if we take it slow

idag känner jag mig lite duktig. förutom att vara på skolan tills klockan fyra har jag kört ett fyspass/lite crosstrainer och ett pass core plus en promenad hem från stan. det sistnämnda var dock inte planerat men kändes inte så taggat heller att stå och vänta på bussen i 25 min heller när det går snabbare att gå. har nyss duchat och ätit mig mätt på gårdagens lasange och känner nu tröttheten komma smygandes. nu måste jag gå och packa ner lite saker tills idrotten imorgon så tror detta får duga för idag. godnatt!

Just like the leaves change in colors.

jaha så då var sportlovet slut lika fort som det började. känns lagomt drygt att masa sig iväg till skolan imorgon bitti och tror inte direkt jag är ensam om att tycka så right? måste nog iaf säga att mitt lov har varit väldigt bra. träffat fint folk, sovit ut varje dag och över lag så har vädret varit vääldigt bra det med! tummen upp helt enkelt. nu blirdet att härda i tre veckor till sen är det dags för lov igen. känns helt ok faktiskt! innan det är det dock en heel del plugg som ska göras bort, inte riktigt lika ok men får väll gå det med. justnu sitter jag och försöker komma igång med någon av dom tre (!) svenska uppgiferna som ska vara klara till denhär veckan. med tanke på att jag inte ens börjat än så tror jag det är dags att börja med det typ nu.

13 mars

vart ingen kladdkaka igår men istället en vandring till statiol där jag och em vart bjuden på varsin kanelbulle. inte helt fel faktiskt. idag har jag laddat in bilder från kameran till denna dator så nu kan jag lägga in lite gamla bilder om inte annat. ska försöka att börja ta lite mer bilder och lägga in här, kanske blir lite roligare då, men brukar vara ganska bra på att glömma ta fram den om jag nu ens kommer ihåg att dra med den haha. ikväll ska jag och em kolla på melodifestivalsfinalen om inte något annat kul dyker upp. vi får se helt enkelt. nu ska jag äta, hadetfint!

I'd never felt that way before, was it love?

idag har invigt cykeln för detta år. det känns faktiskt riktigt bra. våren och sommaren kanske kommer trots allt. snart kanske även sånna här börjar titta fram? okej ett tag kvar till det kanske men vi närmar oss!
nu vart jag jättetrött men ska fortsätta med att göra mig klar föratt sedan träffa em och baka en kladdig kaka! det gillas!

Cause it's nine in the afternoon

Ett misslyckat bowlingförsök, två brottningsmatcher, chill hemma hos micke och en hel del promenad var ungefär vad gårkvällen bjöd på. inte vad som hade planerats riktigt men vart bra det med. det drygaste var dock den ca 50 min långa promenaden hem.. är faktiskt lite skönt ibland att få sig en liten promenix på kvällskvisten/natten sådär ibland men igår var det bara drygt och kändes jätte långt. tur iaf att jag hade linn att prata i telefon med annars hade det nog varit ganska mycket värre måste jag säga. justnu sitter jag och tänker på allt plugg jag hade att göra detta lov som jag inte har gjort en bråkdel av ens. tråkigt nog får man inte riktigt vara ledig på loven helt heller men detär väll bara att bita ihop i guess. sitter också och försöker komma på hur jag ska kunna ladda in bilderna från min telefon till min kära dator (lättare sagt än gjort). vore trevligt med lite bilder men det får väll bli en annan gång det. nu ska jag se om jag kommer igång med lite skrivande om medeltiden sen ska jag se om jag tar mig ut något idag. hejjs!

I was aiming for the sky, ended up flat on the ground

nyss hemkommen från ännu ett stadsbesök med linn. denna dag han vi även med att säga hej till micke på hemköp. 3:e gången gillt brukar man väll säga haha? inköpte en del småsaker och en subway macka följde också hem heehe. har nyss ätit upp den plus kyckling och pasta från igår. justnu känns det som jag skulle kunna äta hur mycket som helst ärligt, helt sjukt! sitter nu med min andra portion pasta. tummen upp alltså! sitter också och funderar på vad man kan göra förnågot ikväll. försöker komma på något orginellt men går inte så bra med det tyvärr. får se vad som händer helt enkelt.

Everybody's falling down

gårkvällen hos sanni var mycket trevlig. god mat, trevligt folk, musik och lite dricka. tummen upp med andra ord. nu har jag precis lagat mat, kyckling och pestopasta vart det idag. mums! ska springa iväg och hämta lite mer nu sen ska jag göra mig klar för att träffa em. skriver kanske mer senare.

tisdag 9 mars

idag har jag varit på stan med linn och sofia. vart inte så speciellt mkt kollande på saker utan vi satt mest bara stilla känns det som. trevligt var det iaf! hinner inte skriva så mkt justnu för jag håller på att fixa mig lite för sofia ska dra iväg mig till sanni där det blir middag och sedan partey? blir säkert bra iaf. nu måste jag snabbducha sen blire att springa iväg till bussen. ha en fin kväll allihopa!

Even the best fall down sometimes

var ju iksu ikväll med em och träffade även linni där. vart crosstrainer och sedan body pump somsagt. hann bli sjukt trött när jag satt på bussen dit men klarade mig igenom träningen endå. sedan vart det hem, dushca, äta massa mackor och nu sitter jag och kollar på how i met your mother med mallanbrallan. avslutar detta sjuukt ovärda inlägg med att slänga in en bild jag hittade på linnis blogg från i lördags som jag tyckte var ganska söt!
God natt

tjalalal

första lovdagen har spenderats på stan med linn. kom hem med ett par leggins idag (igen) från gina denna gång. får hoppas att dethär paret håller vilket dom tidigare två inte gjort som båda gått sönder efter en månad. tummen upp på det. ikväll ska jag sätta mig på en buss till isku där det ska köras ett pass bodypump med em. var ett tag sen jag tränade känns det som så det blir skönt. nu borde jag gå och lägga ner lite saker i väskan osv så jag kanske slipper stressa sönder och springa till bussen för en gångs skull? haha hejjsålänge.

Cause I'm Mr Brightside

hade inte riktigt tid att skriva något här igår så tyckte att föregående sjuukt stekiga bild fick räcka för en dag. en bild säger mer än tusen ord brukar man väll säga haha? denna helg har iaf varit riktigt bra. fredagen började lite små random och slutade hemma hos micke där jag em och qvist spenderade natten. åkte hem ganska tidigt på dagen och tog en powernap för att sedan åka ut och möta upp linn i det underbara vädret! vart en promenad till strömpilen där jag hittade en tröja. gårkvällen var också riktigt trevlig! party hos linn med massa trevligt folk. längesen jag hade så kul måste jag faktiskt säga. kan slänga in lite bilder senare om jag får tag i några. vart en hel del sådana tagna om jag inte minns fel. idag har jag vaknat upp hos sofia, skjutsat mormor till sävar och legat i soffan och kollat film. riktigt skönt faktiskt. och så kan man nog sammanfatta min helg. lyckat med ett ord. ikväll ska jag lägga mig tidigt och sova läänge i min egna säng. två tummar upp för det. nu har jag inget mer att skriva så jag säger hejjsålänge!

blablalba


här bjuder jag på en superfin bild! godnatt allihopa

matte i vårt hjärta! <3

nu har vi matte och jag och några härliga tjejer sitter och arbetar grymt hårt!

Where I fall is where I land

tjolahopp tjolahej alla glada?
idag känns det som jag har hunnit med ganska mycket faktiskt. älskar att vi slutar kvart över tolv på torsdagar sen att det var kalasfint väder idag med gör ju bara saken bättre. provet idag gick faktiskt bättre än väntat, även om jag myttade ihop en hel del men tror det kommer gå bra ändå! hittade endel saker idag på stan faktiskt. eller hårspray och sminkborttagning var väll mer eller mindre ett måste, men hittade mig även en fin glittrig mössa som införskaffades. jag gillar den, kanske dags att börja använda mössa nu? bättre sent än aldrig brukar man väll säga. ikväll har jag även suttit ett tag med bästa linn på wayne's och pluggat lite spaanska. tror att jag lärde mig en hel del på det faktiskt men vi får se. imorgon är det helg och sista dagen innan lovet, känns riktigt bra faktiskt. även om fredagen är den längsta skoldagen så brukar den gå rätt fort undan så håller tummen för att även denna gör det. avslutar detta inlägg med en stekig bild på linn! tack och hej!

Someday I'll wish upon a star wake up where the clouds are far behind

idag har jag inte haft speciellt stor lust att blogga. kan säga att mina tankar har varit på helt andra ställen. trött, sliten och sjuukt less allmänt. askalas helt enkelt. sitter justnu och kollar på lite kommunikation. eller blicken är mer fäst på tvn eller någon annanstans som vanligt men! två dagar kvar nu sen ärdet lov. det klarar jag! nu måste jag kolla över frågorna en gång till sen kallar sängen!
hejjs

Just because everything's changing doesn't mean it's never been this way before

skidorna idag var inte alls så farlig som väntat. trodde vi skulle tralla omkring i ett spår hela lektionen men icket! det enda som inte var fullt lika kul var att det snöade och blåste en hel del. men vi överlevde det med. har kännt mig halv hängig ända sedan jag kom hem från skolan idag. ont i huvet, trött som jag vet inte vad och lite små förkyld. känns inte alltför lovande. det vore drygt att bli sjuk nu så hoppas det inte blir värre än såhär.
Nu äre bara tre ynka skoldagar och två prov att kämpa sig igenom, sedan är det dags för det efterlängtade sportlovet! sitter verkligen inte helt fel med lov nu kan jag lova! inget planerat ännu utan ska bara ta det lungt och ta det som det kommer. så loven ska vara tycker jaag! hade tänkt slänga in en bild innan jag klickar iväg detta inlägg, men hittade ingen kul som jag inet redan lagt upp så det får räcka såhär idag. så jag säger bara tack och hej leverpastej!

I can't find the words to explain,

jag har tänkt på en sak. kan det komma hur mycket snö som helst igentligen? känns som att det typ borde ta slut snart egentligen. jag menar det har snöat halva vintern, hela helgen och det bara fortsätter. inte helt ok faktiskt. nu är jag less på vintern, sommar skulle verkligen inte sitta helt fel just nu. aja vi går mot ljusare tider nu iaf och snart också varmare förhoppningsvis! imorgon har vi skidor på idrotten... vi får se hur det slutar helt enkelt!
idag hade jag tänkt vara duktig och göra klart frågorna till kommunikationen men tror nu det blev så? njääe inte riktigt. men har ganska bra anledning iaf. Mamma skulle skjutsa hem mormor från sjukhuset (där morfar nu är inlagd. hoppas du blir bra snart igen!!) och bad oss följa med för att försöka muntra upp henne lite. det hela slutade med pizza hemma hos mormor vilket var gaanska najs igentligen. det tog iofs inte hela kvällen men var så sjukt trött när jag kom hem så att sätta sig med plugg då var uteslutet. är sjukt tröttnu med så nu ska jag sova!
godnaaaatt

RSS 2.0