What goes up must come down

Känns som att det är vääldigt många som fyller år just nu. när alla börjar fylla arton blir man ju lite småsugen på att fylla själv med men ännu är det ett kvar till deeeet.. idag fyllde iallafall fina ak år och i går var det micke som fyllde 19. Graaattis till båda dom igen säger jag! idag var vi bjudna till ak på födelsedagsfika några stycken, det var mycket gott och trevligt. tog bilder på fikat men inte på fördelsedagsbarnet tyvärr, fråga mig inte varför men.. om jag får tag på någon av bilderna som de andra tog kan jag slänga in någon sen men denna får duga tills vidare!


En rubrik!

Jahapp då var dendär listan klar! eller okej egentligen var det vissa punkter till men jag har tagit bort någon lite här och var som jag kände att jag inte kom på något bra svar till och så! Nu ska jag försöka att vara lite aktiv och skriva vanliga inlägg ett tag. är lite sugen på att göra en till lista för är så skönt att alltid ha något att skriva varje dag fast känns dock lite fult att börja med en ny en gång. så det kanske kommer en ny någon annan gång lite senare!

Nu har jag tre lektioner kvar innan första veckan efter lovet är över. känns lite lilla att man redan är less på skolan igen efter lovet men får hoppas att påsklovet kommer snart det med! känns dock nu som att det är väääldigt långt tid och är en hel del som ska avklaras innan dess.. men snart är det i alla fall helg så ska inte klagaa!

Dag 26 - En bild på en person du saknar.

Jag kommer inte på rakarm på någon speciell person som jag saknar just för tillfället. Det är väll isånnafall personer som jag inte träffar så ofta som jag skulle vilja ibland. en av dom är sofia så ni kan få en bild på henne!

tattade en av dina profilbilder från fejjan hoppas det var okeej(A)


Dag 25 - En bild på en plats du varit på.

stranden nedanför hotellet vi bodde på när vi var på kreta för två somrar sen eller när det var


Dag 24 - Det du önskar dig mest av allt/Något du längtar efter

Det jag önskar mig mest av allt just nu måste nog ärligt talat vara att det ska bli sommar eller i alla fall vår. jag tror inte jag är ensam om att vara extremt less på vintern, känns som att den varit en evighet lång och det är bara mörkt och kallt och jäkligt. men det märks verkligen att vi går mot varmare tider nu iaf och det gillas starkt!!

Snart kanske man kan ligga och steka typ såhär mycket igen?


Dag 23 - Vad ska du göra 2011?

Hmm denhär vet jag inte ritkigt vad jag ska svara på.. Fylla arton, förhoppningsvis få ett sommarjobb och tjäna lite pengar som jag sedan kan göra något trevligt för i sommar, gå ut tvåan och börja trean och så vidare är vad jag kommer på på rak arm. Tråkigt svar jag vet men det är typ vad jag kommer på för tillfället. kanske får ta och återkomma!

Dag 22 - Vad du har gjort idag, och hur dagen har varit.

Idag har jag vaknat, tvättat, pluggat och varit ute på en promenad i det fina vädret. Dagen är ju inte slut riktigt än på ett tag men hittills har den väll varit braa och har en känsla att kvällen kommer att bli ännu bättre! Om lite mer än en timme kommer linn hit och lagar middag med mig och någon gång efter det ska vi till em och kika på melodifestivalsfinalen tror jag! har inte sett något avsnitt av det hittills eller hört någon av låtarna men finalen brukar väll alltid vara trevlig iaf! Avslutar detta inlägg med en finfin bild på oss tre från förra året någon gång? heejsålänge!


Dag 21 - Tre plagg du ofta bär.

Tre plagg som jag ofta bär är hmm.. Några av mina olika leggins, min svarta kofta från monki och min gråa halsduk som jag visade någon gång för ett tag sedan! hade först tänkt ta bild på allt men orkar inte leta fram sakerna nu så det blir ingen bild tyvärr haha!

Dag 20 - Berätta vad du helst gör på helgerna.

Hmm vad gör jag helst gör på helgerna.. På fredagarna brukar jag ofta vara väldigt trött eftersom att jag slutar ganska sent och sover väll inte så mycket som man borde hela veckorna heller som alla andra. Därför är det inte alltid jag brukar orka hitta på saker just då men gör jag det så är det väll att träffa kompisar och så. Partyn är ju också alltid lika trevligt men jag dricker inte speciellt ofta dels för att det kostar ju en del och dels för att jag tycker det är "roligare" eller vad man ska säga dom gångerna man väl gör det om det inte blir lika ofta.

Dag 19 - Minst 2 bilder från förra året.

Här kommer en liten bildbomb. Skulle kunna lägga in hur mycket som helst men detta får räcka!Dag 18 - En bild som gör dig glad.

Vet att jag har lagt upp den flera gånger tidigare säkert och att bilden inte alls är bra egentligen men det är en av dom blider som jag alltid blir glad av att se. Finns många men det är ngt extra med denna!


Dag 17 - Varför du startade din blogg.

Varför jag startade min blogg. Om jag ska vara helt ärlig så kommer jag inte riktigt ihåg faktiskt! Jag chansar dock på att det mest var för att det ibland är skönt att skriva av sig lite eftersom att jag aldrig satsat  så mycket på min blogg direkt. skriver mest för att det är kul att skriva även om jag oftast inte har något vettigt att skriva!

Dag 16 - En favorit film.

Jag har väldigt svårt att komma på vad som är min favorit sak av olika slag har jag kommit fram till.. Någon favoritfilm vet jag inte direkt om jag har. Såg "Love and other drugs" igår dock och den var väldigt bra måste jag säga! En annan bra film är "The blind side"

källa


hallelujah moment!

det är looooov! känns endå typ ganska skönt måste jag säga!

 

 


Dag 15 - En gammal bild av dig.


en väldigt gammal bild på mig och tre till fina flickor!

Dag 14 - Favorit årstid.

Min favorit årstid är helt klart sommaren! allting är så mycket bättre på sommaren känns det som. både våren och hösten kan vara lite småmysiga i sig med men vintern är bara kall och mörk och eländig.

Dag 13 - En bild från i somras.

En dag i somras bestämde jag, micke, linn, rikard och qvist oss för att sätta oss på varsin cykel och trampa iväg mot holmsund där vi även mötte upp emelie. det var en bra dag/kväll/natt med några väldigt fina personer och här är en bild från dit "resan"

 


RSS 2.0